Google Pixel 7 prototip se našao na eBay platformi

Čini se da Google jednostavno ne može da spreči da se njegov predstojeći hardver pojavi u javnosti pre zvaničnog izlaska. Nekoliko nedelja nakon što je prototip Pixel Watch-a ostavljen u restoranu, izgleda da je neko pokušao da proda Pixel 7 na eBay-u.

PCPress.rs Image

Postavljen, pa brzo uklonjen sa eBay-a

eBay lista za ono što svakako izgleda kao prototip Pixela 7 pojavila se na Pixel subredditu, ali je od tada uklonjena. Slike koje je prodavac postavio nisu donele mnogo informacija o uređaju. Prednja strana izgleda slično kao kod Pixel-a 6. Traka kamere na zadnjoj strani takođe ima dva sočiva.

U odrazu navodne zadnje strane Pixel 7 telefona je ono što izgleda kao Pixel 7 Pro — uređaj koji je prodavac koristio za snimanje slika. Ovo sugeriše da, ko god da je prodavac, oni su imali pristup oba modela predstojeće Pixel linije.
U opisu, prodavac je tvrdio da Pixel 7 koristi Android 13, sa aplikacijama koje su u fazi razvoja. Rekli su da telefon ima 128 GB skladišnog prostora i 8 GB RAM-a i da ga prodaju kao što jeste, „bez bilo kakvih garancija“. Telefon bi bio isporučen iz Mekinija u Teksasu.

Iako je Google najavio Pixel 7 i njegovog brata Pro na I/O-u, proći će meseci pre nego što uređaji, koji će raditi na Tensor čipu druge generacije, krenu u prodaju. Google će sigurno pružiti detaljniji pogled na njih na hardverskom događaju. Ali, s obzirom na dosadašnja curenja informacija, možda već znamo svaki detalj do trenutka kada ih Google zvanično pokaže.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: