Data centri 2024

Google pokreće Engage program u Srbiji

Kompanija Google saopštila je da je u Srbiji pokrenut program Google Engage, novi partnerski program koji je namenjen kao podrška web profesionalcima koji pružaju svoje usluge malim i srednjim preduzećima.

Google Engage 1Agencije specijalizovane za advertajzing, webmasteri, stručnjaci za SEO i svi oni koji pružaju usluge malim i srednjim preduzećima mogu da se prijave i pridruže programu kako bi dobili podršku od kompanije Google. Članovi Engage programa dobijaju besplatan pristup edukacijskim materijalima, online treninzima, kao i promotivne vaučere kako bi pomogli korisnicima njihovih usluga da otpočnu sa online oglašavanjem.

“U kompaniji Google, veoma smo posvećeni uspehu digitalne ekonomije u Srbiji i verujemo da je osnova za njen uspeh pomoć malim preduzećima kako bi se predstavili na internetu,” kazao je Andrej Koštomaj, marketing menadžer kompanije Google za Adriatik regiju.

“Postoje brojne male kompanije u Srbiji koje itekako mogu imati koristi od vidljivosti na internetu, a mi prepoznajemo da se mnoge od njih oslanjaju na eksterne savetnike ili agencije koje upravljaju njihovim online prisustvom. Program Engage je način na koji Google lokalno uspostavlja kontakt sa tim agencijama i obezbeđuje im treninge i podršku kako bi privukli još malih kompanija za svoje klijente i postale učinkovitiji u servisiranju potreba postojećih klijenata.”

Pročitajte i:  Google će vam omogućiti da kontrolišete kursor miša svojom glavom na Androidu

Više informacija o programu Google Engage u Srbiji možete pronaći ovde.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

3 thoughts on “Google pokreće Engage program u Srbiji

Comments are closed.