BIZIT 2022

Google predstavio svoju VPN uslugu za Google One korisnike

Google je objavio da donosi svoju VPN uslugu Google One pretplatnicima koji imaju 2TB plan ili veći – počevši od 10 dolara mesečno. Ovo takođe važi i za porodice jer pristup VPN-u može da se podeli sa do pet članova domaćinstva bez dodatne naplate.

PCPress.rs Image

VPN za novi kvalitet uživanja u internetu

Za one koji nisu upoznati sa takvim uslugama, VPN vam omogućava da sigurno i bezbedno pretražujete interenet tako što enkriptuje vašu konekciju i sakriva vašu IP adresu. Vaši podaci praktično prolaze kroz VPN server pre nego što dođu do interneta, gde su sada zaštićeni od hakera i drugih koji prate vaše podatke.

PCPress.rs Image

Google takođe nudi jedan-na-jedan “Pro sesije” za korisnike koji žele da “nauče o VPN-u i tome kako da ostanu bezbedni online”. Naravno, ima mnogo drugih provajdera VPN usluga koje možete da koristite, a Google nije ni po čemu poseban ili jedinstven – trenutno se čini da je jednostavno lakše za Google One korisnike da samo doplate deset dolara nego da traže drugog provajdera za uslugu.

Nažalost, ta usluga će biti dostupna na Android-u u narednim nedeljama, a za ostale platforme poput iOS, Windows i Mac će biti dostupan u narednim mesecima, bez preciznih navoda kada će usluga zapravo doći do tih korisnika. 

Izvor: thenextweb

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,