Google YouTube TV 4K uz besplatan Chromecast

Početkom nedelje, Google je objavio da konačno dodaje podršku za 4K striming na YouTube TV-u. Sada kompanija pokušava da privuče postojeće pretplatnike YouTube TV-a da se prijave za skupi mesečni dodatak od 20 dolara promocijom koja povezuje besplatni Chromecast sa Google TV-om.

PCPress.rs Image

Besplatan Chromecast, ili ipak plaćen?

Pretplatnik YouTube TV-a detaljno je opisao ponudu u postu na forumu, u kome se navodi da YouTube želi da svojim korisnicima omogući 4K striming iskustvo najboljeg mogućeg kvaliteta, a kako bi pridobili što veći broj korisnika, odobrili su da usluga Chromecasta za TV bude u potpunosti besplatna. Međutim, ostaje pretplata na YouTube TV, koja iznosi 20 dolara mesečno.

Iskorišćavanje promocije podrazumeva posetu Google Store-u radi kupovine uređaja za striming bez ikakvih troškova. Kao što ste mogli pretpostaviti, zalihe su ograničene, a kod važi samo za beli model. U sitnom tekstu e-pošte takođe stoji da ispunjavaju uslove samo oni u SAD-u koji imaju aktivnu pretplatu na IouTube TV. Štaviše, moraćete da izvršite bar jednu uplatu Google-u. Ako e-poštu pronađete u prijemnom sandučetu, moraćete da je iskoristite pre kraja meseca. A ako već posedujete Chromecast sa Google TV-om, kod nije prenosiv.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: