Green Grand Prix za InGrid zgradu Schneider Electric-a

Schneider Electric sa ponosom objavljuje da je InGrid zgrada u Novom Sadu nagrađena prestižnom Grand Prix nagradom u kategoriji Green, koju dodeljuje Francusko-srpska privredna komora (CCIFS). Ova nagrada priznaje posvećenost preduzeća pozitivnom uticaju na društveno i ekonomsko okruženje kroz promociju dobre prakse društveno-odgovornog poslovanja, sa fokusom na očuvanje životne sredine.

PCPress.rs Image

“Dobijanje Grand Prix nagrade predstavlja veliko priznanje za naš tim i našu ideju. Ova nagrada nije samo rezultat naše tehnološke ekspertize, već i našeg dubokog uverenja da održivost može biti ključni faktor za uspeh poslovanja i stvaranje pozitivnog uticaja na okruženje. InGrid zgrada postala je primer kako održivost može biti integrisana u svaki aspekt poslovanja, unapređujući ne samo naše radno okruženje, već i širu zajednicu”, izjavio je Dragoljub Damljanović, direktor Razvojnog centra Schneider Electric-a u Novom Sadu.

PCPress.rs Image

InGrid projekat predstavlja revolucionarnu transformaciju zgrade u održivi, energetski efikasan objekat koji postavlja nove standarde u domenu ekološke odgovornosti i društvene održivosti. Kroz implementaciju inovativnih tehnologija i angažovanje zajednice, InGrid zgrada postala je simbol posvećenosti Schneider Electrica očuvanju okoline, unapređenju poslovnog okruženja i vršenju pozitivnog uticaja na zajednicu.

PCPress.rs Image

Grand Prix je druga značajna nagrada koju je InGrid zgrada dobila u ovoj godini, nakon što je u januaru bila nagrađena prestižnim Platinum LEED sertifikatom, najvišim nivoom sertifikacije zelene gradnje.

PCPress.rs Image

Ove nagrade su samo dodatni podstrek za Schneider Electric da nastavi aktivno da radi na unapređenju svojih praksi i tehnologija kako bi doprinela stvaranju pozitivnih promena u društvu i očuvanja životne sredine.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  U zdravstvu nema vremena za zastoje
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *