BIZIT plus

Hi-Fi Rush izlazi za PS5 19. marta

Bivši Xbox ekskluzivni Hi-Fi Rush dolazi na PS5 19. marta. Mnogi su očekivali da će najava doći tokom Nintendo Direct-a, koji se fokusirao na igre trećih strana, ali je Bethesda potvrdila vest.

PCPress.rs Image

Više nije tajna

Tokom Directa objavljeno je da Pentiment i Grounded takođe dolaze na PS4 i PS5 22. februara i 16. aprila. Grounded će imati podršku za unakrsnu igru između Xbox-a, PlayStation-a, Nintendo Switch-a i PC-a. U međuvremenu, Microsoft je otkrio da je četvrta igra koja prelazi na druge platforme Sea of Thiewes, koja dolazi na PS5 30. aprila. Podržaće unakrsnu igru između PS5, Xbox-a i PC-a.

Hi-Fi Rush je debitovao početkom 2023. godine kada je Microsoft najavio i objavio igru za Xbox i PC istog dana. Beat-’em-up baziran na ritmu brzo je pronašao bazu obožavatelja u velikoj meri zahvaljujući svojim ubitačnim vizuelnim efektima i zvučnoj podlozi. PS5 verzija će uključivati sav sadržaj, uključujući dva dodatna režima iz ažuriranja Arcade Challenge.

Microsoft želi da poboljša krajnji rezultat svoje divizije igara. Poslednjih meseci, kompanija je izvršila masovna otpuštanja i smanjila prihode Activision Blizzarda kako bi joj pomogla u tome. Možda u skladu sa tom strategijom, čelnici Xbox-a su nedavno potvrdili glasine da će objaviti još neke prve partijske igre na „drugim konzolama“.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *