Hipsterske slušalice

Ako ste oduvek želeli da se vaše slušalice ističu u moru belih kablova, onda će vam se Meizu svetleće slušalice dopasti. Nazvane Halo, Bluetooth 4.1 slušalice sa aptX protokolom imaju 1,5 metar kabla (uključujući i 0,3 m koji idu oko ušiju) koji svetli i treperi neonsko svetlo crvene ili plave boje u proseku pet sati korišćenja (pri osvetljenosti od 50 odsto), u suprotnom traju 15 sati ako isključite osvetljenje. Baterija koja se puni, smeštena je na kraju kabla, i potrebno joj je oko 1,5 sat za punjenje.

PCPress.rs Image

Halo koristi Corning-ovo optičko vlakno pod nazivom Fibrance, koje je napravljeno od fleksibilnog stakla koji može da se savija i krivi. Ove Meizu slušalice nisu prve koje poseduju svetleći kabl napravljen od Fibrance-a, Glow takođe ima slušalice koje svetle crvenom, zelenom ili plavom svetlošću a koštaju 139 dolara.

PCPress.rs Image

Halo ima klizni prekidač koji omogućava uključivanje i isključivanje svetlosti, kao i dugmiće za kontrolu jačine zvuka, Bluetooth konekciju i funkciju za pozive. Slušalice se takođe sinhronizuju sa aplikacijom na pametnom telefonu koja omogućava da kontrolišete stvari poput jačine i načina osvetljenja. Halo dolaze sa torbicom za nošenje, nekoliko različitih veličina nastavaka za bubice i kablom za punjenje.

Pročitajte i:  Revolucionarne Huawei slušalice stižu uskoro na srpsko tržište

Slušalice su dostupne za oko 158 dolara, a na sniženju će krajem aprila biti u crvenoj ili plavoj boji. Još uvek nije poznato da li će biti dostupne na drugim tržištima izvan Kine.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,