Hitachi vam predstavlja seriju uređaja VSP G

Napredni storage uređaji za svaku organizaciju

hitachi

Hitachi‑jeva virtuelna storage platforma (VSP) je familija uređaja za skladištenje podataka i predstavlja ultimativno rešenje u klasi enterprise. S podrškom flash modulima, do četiri miliona IOPS‑a, 255 petabajta podataka i garancijom za stoprocentnu pristupačnost podataka, serija G svrstava se među najbolja rešenja za storage na tržištu. Nakon dvadeset godina iskustva i više od 3.500 storage patenata, Hitachi je na tržište izbacio seriju G kako bi korisnicima obezbedio neprevaziđene performanse, efikasnost i pouzdanost.

Software‑defined infrastructure (SDI) je od velikog značaja za poslovanje zbog svojih mogućnosti za potpunu automatizaciju, a samim tim i jednostavnost korišćenja. SDI povećava pristupačnost podataka i svojom brzinom i efikasnošću lako se prilagođava povećanom obimu poslovanja. Serija VSP G radi na softveru Hitachi Storage Virtualization Operating System (SVOS), koji je tu da obezbedi maksimalne performanse i efikasnost uz jednostavnost rada.

Hitachi Accelerated Flash (HAF) kombinuje optimizaciju softvera SVOS (Storage Virtualization Operating System) i novi Hitachi Flash Module Drive (FMD) da bi izvukao maksimum performansi i efikasnosti kako u hibridnim, tako i u All flash VSP okruženjima. Za hibridne sisteme, softver HAF daje automatizovani active‑flash tiering koji pregleda i premešta podatke na flash memoriju u realnom vremenu, tako da donosi brži odziv na nagle promene u opterećenju, i samim tim All‑Flash doživljaj u radu.

Pročitajte i:  SSD skladište od 2PB u vašem računaru? 

HAF je tu da poboljša performanse, ubrza odziv zadatih komandi aplikacijama i svojom brzinom poveća efikasnost sa inline kompresijom. FMD DC2 koristi specijalno dizajnirane flash module koji su do pet puta brži od SSD diskova, tako da aplikacije rade brže i manja je verovatnoća da će doći do usporavanja, čak i kada je opterećenje uređaja za skladištenje podataka veliko. FMD DC2 ima ugrađen ASIC koji omogućava da kompresija podataka bude deset puta brža od konkurentskih rešenja. Takođe, ASIC oslobađa sistemske resurse pa ostaje više slobodnog mesta za podršku većem broju hostova i aplikacija. U poređenju s većinom SSD sistema, serija G sa FMD modulima može da dostigne kapacitet od osam petabajta.

Integrisani Active Mirroring omogućava visok stepen zaštite podataka da bismo dobili Zero Downtime i kako ne bi došlo do gubitka podataka. Global‑Active Device podržava upis/ispis kopija istih podataka na dva mesta u isto vreme. Njegov active‑active dizajn ubacuje deljeni volumen između dva VSP sistema i prihvata Read/Write I/O na obe strane i konstantno se ažurira. Ako dođe do greške ili kvara na kontroleru na jednom sajtu, kontroler na drugom sajtu automatski preuzima i prihvata Read/Write I/O.

Pročitajte i:  SSD skladište od 2PB u vašem računaru? 

Sistemima Hitachi Unified Storage pojednostavljujete IT i eliminišete gomilanje diskova, čime smanjujete nepotrebne troškove. Hitachi NAS Platform (HNAS) koristi hardverski ubrzanu hibridno‑jezgarnu arhitekturu. Takva arhitektura efikasno konsoliduje podelu kapaciteta prema aplikacijama i pojednostavljuje upravljanje resursima u celoj infrastrukturi, bez ikakvog uticaja na performanse.

VSP G400, G600 i G800 mogu da podrže dva NAS modula interno, dajući kompletnu unified mogućnost sistemu.

Arhitektura FPGA (Field‑programmable Gate Array) donosi i deduplikaciju koja može da smanji iskorišćenost resursa na samom storage sistemu i do 90 odsto, uz minimalni uticaj na performanse sistema.

Familija sistema VSP zasnovana je na virtuelizacionom storage operativnom sistemu i predstavlja unikatno, skalabilno, softverski definisano rešenje koje podržava virtuelizaciju velike većine uređaja za skladištenje podataka, i to od osam petabajta pa sve do neverovatnih dvesta pedeset i pet petabajta prostora. Sve ove funkcije dovode do zaključka da Hitachi nije uveo revoluciju, već evoluciju u sferi uređaja za skladištenje podataka.

Podignite svoju informatičku infrastrukturu na viši nivo serijom VSP G Hitachi-jevih uređaja.

Za više informacija posetite

Pročitajte i:  SSD skladište od 2PB u vašem računaru? 

www.hds.com ili direktno stupite u kontakt s distributerom info@rrc.rs.

Objavljeno u časopisu PC#233

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,