Hogwarts Legacy se odlaže za Nintendo Switch, PS4 & Xbox One

Warner Bros. Interactive Entertainment je ponovo odložio Hogwarts Legacy. Verzija za PlayStation 4 i Xbox One na 4. april 2023. godine, a varijanta Nintendo Switch stiže 25. jula.

Hogwarts Legacy odlaganje igre

Hogworts Legacy će se držati originalnih priča autorke JK Rowling

Prethodno su verzije poslednje generacije trebalo da budu lansirane 10. februara zajedno sa iteracijama za PS5, Xbox Series X/S i PC. Ove poslednje izmene trebalo bi da daju vremena Avalanche Software-u da dotera igru za starije sisteme. Warner Bros. je prvobitno planirao da čarobnjački naslov lansira 2021., ali ga je kasnije pomerio na ovu godinu i, konačno, za 2023. Počevši od 7. februara, ljudi koji kupe Deluxe izdanje za PS5, Xbox Series X/S ili PC će imati 72 sata ranog pristupa da započnu svoju avanturu. Međutim, odložene verzije neće imati period ranog pristupa.

Hogworts Legacy je akciona RPG igrica otvorenog sveta smeštena u 1800-te. Igrate kao prilagođeni student Hogworts-a u veku pre događaja u knjigama i filmovima o Hariju Poteru. Pravićete napitke, učiti čarolije i sklapati prijateljstva dok se upuštate na opasno putovanje da biste otkrili skrivenu istinu čarobnjačkog sveta. Warner Bros. napominje da igra nije nova priča autorke JK Rowling, ali je sarađivala sa njenim timom kako bi osigurala da igra ostane verna njenoj originalnoj viziji.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,