BIZIT plus

HONOR 90 serija: Sve premijum funkcije koje želite u srednjoj cenovnoj klasi

Želite da poboljšate svoje iskustvo na pametnom telefonu, a da ne ispraznite svoj novčanik? Nova HONOR 90 serija mogla bi biti ono što ste čekali. Sa najsavremenijim mogućnostima kamere, moćnim performansama koje su konkurentne modelima najviše klase i impresivnim zvukom koji vas stavlja u centar akcije, ovi telefoni nude mnogo više od klase u kojoj pripadaju.

Bez obzira na to da li želite da budete profesionalni fotograf, volite igre ili ste zaljubljenik u tehnologiju koji traži svog narednog saputnika za svaki dan, HONOR 90 serija obećava vrhunsko iskustvo koje vam neće potpuno isprazniti džepove. U pitanju je model srednje cenovne klase, a ovo su neke od stvari koje ovu seriju čine drugačijom od konkurentskih telefona.

HONOR 90 obezbeđuje izuzetne fotografije, što ga čini univerzalnim alatom za kreatore koji žele da sa drugima podele deo atmosfere. Telefon je opremljen sistemom sa tri kamere na zadnjoj strani: 200 MP glavnom, 12 MP ultra-širokougaonom/makro i 2 MP kamerom za merenje dubine elemenata kadra. Oni su raspoređeni u elegantnom i harmoničnom „Mirror Luna” dizajnu, inspirisanim lepotom mesečevih faza.

Glavna kamera rezolucije 200 MP opremljena je senzorom veličine 1/1,4’’, tako da poboljšava performanse pri slabom osvetljenju. U noćnom režimu, veliki senzor pravi jasne i transparentne slike. Za razliku od drugih uređaja, nije potrebno da čekate nakon pritiska na dugme kada snimate u noćnom režimu. Sa HONOR Image Engine tehnologijom dovoljno je da uzmete telefon i slikate, a detalji će biti svetli i dobro očuvani. Za situacije snimanja pri slabom osvetljenju, korisnici mogu da iskoriste prednosti 16-u-1 spajanja piksela kako bi značajno povećali informacije o svetlosti koje snima svaki piksel, ekvivalentne veličine od 2,24 μm, da bi proizveli zapanjujuće, dobro osvetljene fotografije.

Pročitajte i:  Honor Magic6 Pro: Kad AI napravi fotografiju u savršenom trenutku

HONOR 90 takođe predstavlja napredni portretni režim koji snima jasne portrete u različitim svetlosnim uslovima. Bokeh efekti su poboljšani i sada kreiraju prirodniji prelaz između subjekta i zamućene pozadine fotografije. Ovo, zajedno sa moćnim hardverom i optimizacijama, omogućava kameri da verno uhvati teksturu kože uz minimalni napor.

Opremljen selfi kamerom od 50 MP sa uglom od 100°, HONOR 90 osigurava da više ljudi i pozadine može biti zabeleženo na svakom selfiju.

HONOR 90 takođe koristi veštačku inteligenciju kako bi pravljenje video snimaka bilo praktičnije. AI prepoznaje scenu koju snimate i preporučuje najprikladniji od svojih pet video režima, korišćenjem tehnologije AI optimizacije za automatsko podešavanje parametara videa. Tehnologija AI Sharpening izoštrava svaki kadar video zapisa, stvarajući jasnije scene sa većim dinamičkim opsegom. Štaviše, Always-on HDR Effect poboljšava SDR video zapise do HDR efekta i HDR10 video snimke u HDR10+, pružajući živopisnije boje i više detalja.

HONOR 90 serija dolazi sa mnogim vrhunskim funkcijama, posebno kada je u pitanju ekran. Sa 6,7 inča, četvorostruko zakrivljeni Floating ekran je spektakularan sam po sebi. Ovaj AMOLED ekran nudi impresivno iskustvo gledanja, bilo da skrolujete kroz društvene mreže, gledate svoje omiljene serije ili igrate najnovije mobilne igre. Takođe, ovaj ekran sposoban je da prikaže neverovatnih 1,07 milijardi boja i pokrije 100% DCI-P3 prostora boja. Pored toga, ekran može da dostigne maksimalnu HDR osvetljenost od 1600 nita, što mu omogućava da udahne život svim živopisnim bojama koje HDR sadržaj može da ponudi.

Pročitajte i:  HONOR na MWC pokazuje pravi put budućnosti veštačke inteligencije u pametnim uređajima

HONOR 90 je opremljen vodećom tehnologijom zatamnjivanja širine impulsa (PWM), koja omogućava pulsiranje ekrana brzinom do 3840 Hz. Ovo omogućava udobnije iskustvo gledanja bez treperenja, čak i pri nižim nivoima osvetljenosti, što je omogućilo da uređaj dobije TÜV Rheinland Flicker Free (bez treperenja) sertifikat.

HONOR 90 serija nudi neodoljivu ponudu na tržištu pametnih telefona srednje klase. Iako će cene za ovu seriju varirati u zavisnosti od regiona i specifičnog modela, njen opseg funkcija i mogućnosti performansi predstavljaju konkurentnu alternativu uređajima slične cene. Štaviše, velika baterija uređaja kapaciteta 5000 mAh, zajedno sa AI tehnologijom za uštedu energije i 66 W HONOR Wired SuperCharge tehnologijom, obezbeđuje celodnevni rad i mogućnosti brzog punjenja.

Na HONOR 90 seriji debituje MagicOS-a 7.1 zasnovanog na Android 13 operativnom sistemu, što je značajan korak napred u naporima kompanije HONOR za razvoj softvera. Softver, korisnički interfejs i celokupno korisničko iskustvo su vitalni aspekti svakog pametnog telefona. Oni određuju ne samo kako telefon izgleda i kako radi, već i koliko glatko i efikasno sve na njemu funkcioniše.

Pročitajte i:  TECNO predstavlja najnoviji dodatak Spark seriji: Spark 20c – na duplo višem nivou!

HONOR 90 serija dokazuje da ne morate da trošite mnogo novca da biste imali vrhunsku tehnologiju u svom džepu. To je jasan dokaz vizije kompanije da pruži odlične performanse i korisničko iskustvo široj publici. Na tržištu gde cena vodećih telefona i dalje raste, HONOR 90 serija se ističe kao atraktivna opcija za pametne potrošače koji žele najbolje od oba sveta: napredne funkcije i pristupačnu cenu. Zapamtite ovo: na današnjem tržištu pametnih telefona, cena nije uvek direktno izjednačena sa performansama, a čini se da je HONOR upravo to dokazao sa HONOR 90 serijom.

Na IFA 2023 u Berlinu, kompanija HONOR će imati svoj Keynote danas, 1. septembra, sa početkom u 10 časova kada će i zvanično otkriti svoje novitete.

Facebook komentari: