HP pokreće program za rani pristup sledećoj generaciji EVA storidž rešenja

eva-HPKompanija HP najavljuje program za rani pristup novoj generaciji HP P6000 Enterprise Virtual Array (EVA) rešenja koja će na tržište stići tokom predstojećeg leta. Uz bazu od skoro 100 hiljada instaliranih EVA sistema šriom sveta, ovaj program predstavlja znajačnu priliku za korisnike koji žele da ubrzaju projekte konsolidacije storidža i smanje troškove vezane za računske centre bez ponovne obuke zaposlenih u IT odeljenju.

Kao deo HP-ove konvergentne infrastrukture HP P6000 EVA predstavlja petu generaciju EVA rešenja koje donosi veći kapacitet i bolje performanse. HP P6000 EVA je storidž sistem kojim se izuzetno lako upravlja(1) a obično se koristi za osnovne korporativne sisteme, kao što su rešenja za razmenu poruka ili ERP sistem. Uz HP P6000 EVA korisnici dobijaju priliku da modernizuju zastarelu infrastrukturu i povećaju povraćaj investicija.

„Gledali smo šta drugi proizvođači storidž rešenja nude i ustanovili da proširivost, lakoća održavanja i otpornost HP EVA sistema savršeno zadovoljavaju naše potrebe“, rekao je Bill Haggard, direktor za korporativnu infrastrukturu, Dallas Cowboys. „Raduje nas uvođenje HP P6000 EVA rešenja jer vidimo veću efikasnost i integraciju u ostatak naše konvergentne infrastrukture, u najjednostavnijem rešenju na tržištu.“

Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora

HP P6000 EVA donosi veću fleksibilnost i bolje performanse zahvaljujući 6 Gb/s SAS (Serial Attached SCSI) podršci, podršci za standardne SAS hard diskove, i fiber-optičkoj vezi brine 8 Gb/s. Više informacija o unapređenjima upravljanja ovim rešenjem i naprednim softverskim mogućnostima biće otkriveno na HP DISCOVER događaju u Las Vegasu, od 6. do 10. juna ove godine.

InstantOn-HP„Zbog toga što naši korisnici traže laku upotrebu i pouzdanost, EVA rešenja su postala osnovni storidž sistem za njihove najvažnije aplikacije“, rekao je Tom Joyce, potpredsednik za marketing, HP Storage. „HP P6000 EVA našim korisnicima nudi sveobuhvatni pristup storidž infrastrukturi, od primene opšteg tipa, preko upotrebe za razmenu poruka, do aplikacija za obradu podataka, što im omogućava da efikasno vode svoje poslovanje.“

Korisnici zainteresovani za program ranog pristupa mogu kontaktirati lokalnog HP partnera ili predstavnika, a više informacija je dostupno i na adresi www.hp.com/storage/newera.

HP-ova konvergentna infrastruktura je ključna komponenta Instant-On preduzeća. U svetu koji je neprekidno povezan, Instant-On preduzeće ugrađuje tehnologiju u sve što organizacije rade da bi korisnicima, zaposlenima, partnerima i građanima trenutno pružilo usluge koje su im potrebne.

Pročitajte i:  SSD skladište od 2PB u vašem računaru? 

HP-ov događaj za korisnike, HP DISCOVER, održava se od 6. do 10. juna u Las Vegasu, i od 29. novembra do 1. decembra u Beču. Na ovom događaju biće prikazano kako organizacije mogu pokrenuti promene da bi postale Instant-On preduzeća.

Hewlett-Packard d.o.o.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,