Računari i Galaksija

HP predstavio EliteBook Revolve

Novi uređaj u HP-ovom portfoliju je model EliteBook Revolve, notebook računar sa ekranom osetljivim na dodir.

HP20121109323Radi se o vrsti hibridnog uređaja, moguće je okrenuti ekran i preklopiti ga, kako bi se kroistio kao tablet, a iz kompanije HP kažu da je osmišljen za poslovne i institucionalne korisnike kojima je istovremeno potreban ultratanki notebook i tablet sa ekranom osetljivim na dodir.

EliteBook Revolve ima Intel Core procesor treće generacije, ekran dijagonale 11,6 inča, kameru rezolucije 720p, dvokanalni mikrofon i DTS Studio zvuk. Od ostalih karakteristika tu su 3G WWAN, USB 3.0, DisplayPort i NFC, uz standardne mogućnosti dokinga za potpunu povezanost u kancelarijskim uslovima.

“Zaposleni u kompanijama žele računare koji funkcionišu na način poput njih samih – fleksibilno i sa mogućnošću prilagođavanja svakoj situaciji,” kaže Gerwald van der Gijp, direktor za poslovne proizvode Personal Computer Business Unit, HP EMEA.

“HP je posvećen tome da  njegov portfolio Elite tablet rešenja pruži korisnicima  performanse koje su potrebne za vrhunsku produktivnost njihovih zaposlenih, uz dizajn koji će im omogućiti da budu ponosni gde god da ga ponesu – a sve to bez žrtvovanja usluga i zaštite koji otklanjaju sve glavobolje iz IT sektora.

Pročitajte i:  HP objavio najtanji 14-inčni gejming laptop na svetu

Zahvaljujući komponentama vrhunske poslovne klase i SSD opcije do 256 GB sa Intel Rapid Start tehnologijom, uređaj je spreman za rad za 5 milisekundi, navodi se u zvaničnom saopštenju.

HP EliteBook Revolve će biti dostupan u regionu EMEA od marta 2013. godine, a informacije o ceni će biti objavljene kasnije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,