HP produžava garanciju

hp-logoHP svojim korisnicima prenosivih, stonih i džepnih računara i monitora, kako poslovnim, tako i fizičkim licima, pruža paket podrške, HP Care Pack.
HP Care Pack je usluga koja obezbeđuje produženje trajanja osnovne garancije, i pruža različite opcije servisnih usluga. Prilikom kupovine nekog od HP-ovih računara ili monitora, svaki korisnik dobije garanciju u trajanju od jedne do tri godine, u zavisnosti od modela. Tokom trajanja garancije, u bilo kom momentu, korisnik može da produži garanciju na maksimalno 6 godina, kupovinom HP Care Pack-a za svoj uređaj. Ova garancija počinje da važi od onog dana kada prestane da važi osnovna garancija. Veoma je važno da kada korisnik kupi HP Care Pack, u bilo kom prodajnom objektu u kom se prodaju HP-ovi računari, svoj Care Pack i registruje. Produžena garancija će važiti samo ako je registrovana na zvaničnom HP internet sajtu www.itrc.hp.com
Korisnicima u Srbiji je na raspolaganju nekoliko opcija HP Care Pack-a:
-Return to HP, odnosno Return to Depot, je najčešća varijanta na našem tržištu, koja podrazumeva da korisnik sam odnese svoj uređaj u servis na popravku.
-Pick-Up & Return, takođe uobičajena varijanta, koja podrazumeva da po prijavi kvara, kurir dođe kod korisnika i odnese uređaj u servis. Nakon što serviseri poprave uređaj, kurir ga vraća korisniku.
-Next Business Day (NBD) Onsite je opcija koja podrazumeva da serviser dođe kod korisnika i proveri da li može na licu mesta da otkloni kvar; ako ne može, on odnosi uređaj u servis i tamo ga popravi, a zatim vraća korisniku.
-Travel NBD Onsite, odnosno Global Next Day Onsite, omogućava korisnicima servisiranje uređaja i van zemlje u kojoj je kupljen.
-Data Media Retention (DMR) omogućava korisniku da zadrži hard disk i ako je pokvaren, i da dobije novi. Ovo je posebno značajno za korisnike koji rade u nekoj Vladinoj instituciji ili sličnim ustanovama, gde je poverljivost podataka izuzetno važna.
-Post Warranty Service omogućava produženje trenutno važeće garancije sa Care Pack-om za još godinu dana.
Podrška koju HP-ovi stručnjaci pružaju svojim korisnicima omogućava povećanje vremena rada, produktivnost i povratak investiranog novca kroz servisnu podršku, kao i prednost u servisiranju.
Cene najzastupljenijih opcija HP Care Pack-a kod nas kreću se, u zavisnosti od vrste modela i vrste usluge, od 30 do 100 evra.

Pročitajte i:  Da li znate šta traži 97% internet korisnika?

Izvor: McCann Erickson Public Relations

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,