HP: Stigli novi ink jet štampači

PCPress.rs ImageNova serija DeskJet multifunkcijskih uređaja, koje je HP predstavio sredinom septembra, stigla je na tržište Srbije. Reč je o modelima namenjenim kućnim korisnicima čije su oznake DeskJet F2480, F4580 i C4780.

HP DeskJet F2480 je najjednostavniji i najjeftiniji od tri modela i odgovara zahtevima korisnika koji ne štampaju više od 100 strana mesečno. Na kvalitetan način obavlja funkcije fotokopiranja, skeniranja i štampanja. HP DeskJet F4580 ima mogućnost bežičnog povezivanja i po tome se izdvaja od ostalih uređaja. Takođe, ima bogatiji meni od prethodnog modela, sa mogućnostima biranja fotokopiranja u boji ili crno-beloj varijanti, menjanja formata, dimenzija dokumenta kao i broja fotokopija.

HP Photosmart C4780 je pogodan za štampanje fotografija u kućnim uslovima. Korisnici pritiskom na jedno dugme mogu svoje fotografije odštampati, fotokopirati ili skenirati. Uređaj sadrži čitače kartica, tako da je moguće štampati fotografije sa memorijske kartice bez upotrebe računara. Takođe ima i mogućnost bežičnog povezivanja.

Svi uređaji koriste novu tehnologiju štampe, zahvaljujući ketridžima sa oznakom 300, crno-beli i u boji. Ovi ketridži zamenjuju posebne fotoketridže, koji korisnicima za navedene uređaje nisu potrebni. Za štampanje većeg broja strana preporučuje se ketridž 300 XL koji je većeg kapaciteta i sa daleko ekonomičnijim otiskom.

Uz uređaje se dobija i bogat prateći softver koji nudi opcije kao što je  smart web printing koji olakšava štampu internet stranica, kao i aplikacije koje olakšavaju štampanje fotografija. Novi Deskjet multifunkcijski uređaji poseduju i Energy saving sertifikat, što znači da ispunjavaju sve evropske standarde u potrošnji energije i troše je u malim količinama.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,