HSMinformatika: Novo iz Corela za foto i video obradu

Kompanija Corel Corporation, jedan od vodećih svetskih proizvođača softvera, objavila je dve nove verzije softvera za foto i video obradu: Corel® PaintShop Photo™ Pro X3, najpoznatiji Corel-ov softver za jednostavnu obradu fotografija te Corel® VideoStudio® Pro X3, kompletno rešenje za obradu videa, koji će zameniti dosadašnje Corel® PaintShop Photo X2 i VideoStudio® X2 u Pro i Ultimate verzijama.

Corel® PaintShop Photo™ Pro X3 – Najbrži put do profesionalnih fotografija

Corel-image005 Corel® PaintShop Photo™ Pro X3 namenjen je foto entuzijastima koji žele ubrzati i olakšati postupak obrade fotografija što će za rezulatat imati profesionalne fotografije. Zahvaljujući novoj verziji sada se fotografije mogu još jednostavnije organizovati i uređivati. S novima alatima za upravljanje fotografijama, uključujući i novi Camera RAW Lab, korisnici sada mogu ubrzati preuzimanje, sortiranje i ocenjivanje fotografija. Zahvaljujući poboljšanim verzijama kao što su Express Lab i Photo Sharing, znatno je ubrzan rad na poboljšanju kvaliteta fotografija, kreiranju fotografskih albuma kao i deljenje fotografija putem e-maila, njihovo ispisivanje ili slanje na Flickr®, Facebook® ili YouTube™.

S novom verzijom Smart Carver jednostavno se menja kompozicija slike bez distorzije pozadine, a sada se na jednostavan način izmene napravljene na jednoj fotografiji, multipliciraju i na ostale. Uz PaintShop Photo™ Pro X3 kompletan radni proces sada je dostupan u jednom paketu visokih performansi.

 • Jezičke verzije: engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, holandski, poljski
 • Platforma: Windows®
 • Sadržaj paketa: Aplikacijski CD s: – PaintShop Photo Pro X3
  Corel® Painter™ Photo Essentials 4 (samo verzija na engleskom jeziku)
 • Korisničko uputstvo (print)
 • Elektronska dokumentacija – Korisničko uputstvo(PDF)

Corel® VideoStudio® Pro X3 – ultimativni paket za HD video obradu i produkciju

Corel-image007 Corel® VideoStudio® Pro X3 namenjen je svima koji na brz i jednostavan način žele kreirati atraktivan i profesionalan standardni ili HD video. Bilo da je reč o kreiranju standardnih ili visoko kvalitetnih video materijala, novi paket pruža mogućnost znatno bržeg i naprednijeg uređivanja, donosi profesionalne templejte i efekte te kreira profesionalne video materijale koji se mogu kompletirati u full HD kvalitetu na Blu-ray mediju. Završen video na jednostavan način moguće je postaviti direktno na Facebook®, Flickr®, YouTube™, Vimeo®, iPod®, iPhone®, PSP® i druge mobilne uređaje. Optimizacija za Intel® Core™ i7 i NVIDIA® CUDA™ omogućuje brzo uređivanje u AVCHD™ i MPEG-2/4 video formatima.

Dizajniran za rad s Windows® 7, Windows Vista® i Windows® XP, VideoStudio® Pro X3 predstavlja objedinjen programski paket s visokim performansama za kompletan radni proces video uređivanja i produkcije.

 • Jezičke verzije: engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, holandski, poljski
 • Računarska platforma: Windows®
 • Sadržaj paketa: Aplikacijski DVD s VideoStudio Pro X3
 • Korisničko uputstvo (print)
 • Elektronska dokumentacija – Korisničko uputstvo(PDF)

HSMinformatika

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,