BIZIT plus

HTC će praviti fitnes gedžete

Kompanije HTC i „Under Armour Inc.“ objavili su strateško partnerstvo čiji rezultat će biti  serija proizvoda koji će raditi sa aplikacijom UA Record, najnovijim dodatkom najvećoj svetskoj mreži korisnika posvećenim zdravlju i fitnesu – „Under Armour Connected Fitness“.

HTC_Under-Armour

Timovi dizajnera, sportskih naučnika i atletičara zaposlenih u kompaniji Under Armour blisko sarađuju sa HTC-ovom poslovnom jedinicom „Connected Products“ i njenim timom dizajnera i inženjera, kako bi osigurali da efekti zadovolje očekivanja sportista širom sveta, navodi se u zvaničnom saopštenju.

“Udruživanjem snaga sa kompanijom Under Armour, jednim od najambicioznijih i najuzbudljivijih predvodnika današnjice u domenu opreme i usluga za sportiste, načinili smo prvi korak na ovom putu i korisnicima ćemo obezbediti čitavu paletu umreženih uređaja za zdrav život i fitnes, kao i prateće usluge sa kojima se ni jedan drugi brend ne može uporediti”, najavio je Piter Čau  izvršni direktor kompanije HTC.

„Ovo je neverovatno uzbudljiv pravac za nas” ,dodao je Čau. „Želimo da naši uređaji zadovolje potrebe svakog pojedinca – bilo da trenirate za svoj lični rekord u polumaratonu ili ste profesionalni atletičar koji podiže svoje performanse uz nadzor kompletnog stručnog tima koji stoji iza vas. Nijedna kompanija do sada nije uspela da pruži takav nivo podrške i osećamo da je ovo izuzetna prilika da pokrenemo i ubrzamo razvoj ovog tržišta.” 

Koji su to proizvodi iz oblasti fitnesa koje će HTC lansirati, još uvek nije precizirano.

Facebook komentari: