BIZIT plus

HTC One dobija Android 4.2.2

HTC  je potvrdio da će svi HTC One telefoni dobiti update softvera na najnoviju verziju Androida, Android 4.2.2 (Jellybean) sa HTC Sense 5 tokom trećeg kvartala.

HTC One - BWUz update softvera, HTC One je postao i prvi HTCpro sertifikovan uređaj u Evropi, kreiran da zadovolji sva očekivanja poslovnih korisnika nudeći sigurno i fleksibilno rešenje, navodi se u zvaničnom saopštenju ove kompanije.

Kao prvi HTCPro sertifikovan uređaj, HTC One donosi funkcije poput 256-bitne enkripcije, polise za forsiranje bezbednijih lozinki, daljinskog brisanja podataka. Podaci su dodatno zaštićeni opcijom umrežavanja kroz virtuelne privatne mreže (VPN) koje inkorporiraju Internet Protocol Security VPN podršku sa višestrukim zaglavljima, implementiranu od strane firme Mocana Corp.

“Za HTC One korisnike najbolji telefon na svetu je upravo postao još bolji”, rekao je Fil Bler, predsednik HTC korporacija za Evropu, Bliski Istok i Afriku. “HTC BlinkFeed i HTC UltraPixel kamera donose potpuno jedinstveno iskustvo upotrebe mobilnih telefona, a sa dodatnim funkcionalnostima, integracijom i mogućnostima prilagođavanja nastavljaju da postavljaju najviše standarde.”

“Korisnici žele slobodu pri odabiru uređaja koji koriste u poslovne svrhe a kompanije žele da budu sigurne da su ti uređaji prilagođeni takvoj upotrebi” rekao je David Jaeger, izvršni direktor HTCpro u HTC korporaciji.

Pročitajte i:  Brave internet pregledač dobija AI asistenta za Android

“Kao prvi HTCpro sertifikovan uređaj, HTC One integriše stil i suštinu sa vodećim inovacijama u modelu spremnom za velike poslovne sisteme i kao takav može da odgovori svim izazovima koje posao i život donose.”

Facebook komentari:

2 thoughts on “HTC One dobija Android 4.2.2

Comments are closed.