PC Press Studio

HTC predstavio poboljšani One X+

Takozvani “flagship” model HTC-ove One serije, predstavljene ove godine na MWC sajmu u Barseloni, dobio je nadogradnju.

PCPress.rs ImageNovi, „osveženi“ model, HTC One X+ radi na poslednjoj verziji Androida, Jelly Bean, sa HTC-ovim Sense 4+ korisničkim interfejsom.

Ovaj model ima brži procesor (Tegra 3 – četiri jezgara na 1,7GHz), 64GB interne memorije, ali i bateriju boljih performansi. Iz HTC-a kažu da je baterijom od 2100 mAh ukupno vreme za pozive uvećano i do 50% (6 sati)

„Podižemo HTC One X na novi nivo predstavljanjem novog HTC One X+“, rekao je Piter Čau, generalni direktor HTC korporacije.

„Naši korisnici će imati mogućnost super brzog pregledanja sadržaja, još bolju kameru i zabavno iskustvo koje zaokuplja čula uz Beats Audio.“

Ono što je takođe novina je web servis HTC Get Started, koji pomaže korisnicima pri podešavanju i personalizaciji uređaja, a koji je dostupan na adresi start.htc.com.

U Evropi i Severnoj Aziji novi HTC One X+ će biti dostupan od oktobra, a mesec dana kasnije stiže i u Južnoj Aziji, a informacija o dostupnosti u Severnoj Americi biće naknadno objavljena, kažu iz ove kompanije.

Pročitajte i:  10 najboljih aplikacija za Android pametne telefone koje biste odmah trebali preuzeti

Iz HTC-a najavili su i da će Android Jelly Bean sa novim interfejsom, Sense 4+, biti dostupan od oktobra za korisnike uređaja HTC One S i HTC One X.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

One thought on “HTC predstavio poboljšani One X+

Comments are closed.