Huawei i Discovery – prvi zajednički mobilni telefon

IMG_8723 Discovery Communications, vodeća medijska kuća za dokumentarni program je danas najavila globalno partnerstvo sa Huawei Device, jednim od najvećih svetskih proizvođača telefona, u cilju razvoja Huawei-Discovery Expedition telefona. Ovo partnerstvo označava povećanje prisustva Huawei kompanije u Americi, Evropi, Australiji, Aziji, Kini i na ostalim globalnim tržištima.

Huawei-Discovery Expedition telefon je deo proširene Discovery Expedition linije, zvaničnog lifestyle brenda Discovery kanala. Telefon je otporan na vodu, prašinu i udarce, sadrži GPS, baterijsku lampu, kompas i G-senzor zbog čega je pogodan za putovanja i aktivnosti na otvorenom. Osim toga, ima pristup društvenim mrežama, Facebook-u i Twitter-u omogućavajući korisnicima da podele svoje avanture i uspomene sa prijateljima i najbližima. Telefon će biti komercijalno dostupan u četvrtom kvartalu 2011. i prodavaće se putem operatera i distributera širom sveta.

“Globalno partnerstvo Discovery kanala i kompanije Huawei je prvo u nizu strateških nastojanja da se na još načina uspostavi kontakt sa našim gledaocima, mogućnost da se uključe i da uspostave vezu sa brendovima naše mreže širom sveta,” izjavio je Nikolas Bonard, viši potpredsednik Discovery Enterprises International, Discovery Networks International. “Discovery Expedition, vrhunska lifestyle robna marka za odeću i dodatake je najnovija maloprodajna, komercijalna inicijativa, osmišljena da dopuni kvalitete koji čine srž našeg vodećeg branda, Discovery kanala – avantura, istraživanje, tehnologija i kvalitet.”

Pročitajte i:  Huawei lansirao nove pametne uređaje u Dubaiju

“Huawei je po prvi put plasirao na tržište brendiran mobilni telefon i veoma smo uzbuđeni što smo u mogućnosti da ljubiteljima prirode ponudimo uređaj koji može da zadovolji njihove potrebe za komunikacijom i aktivnim načinom života. Ovo partnerstvo će omogućiti kompaniji Huawei da iskoristi uticajne marketinške kanale Discovery-ja i da dopre do potrošača širom sveta. Saradnja na Huawei-Discovery Expedition telefonu je prva od mnogih u nizu. Veoma se radujemo još bližoj saradnji sa Discovery-jem u neposrednoj budućnosti kako bismo razvili inovativne proizvode koje možemo da podelimo sa potrošačima” rekao je Viktor Xu, direktor marketinga, Huawei Device.

Huawei-Discovery Expedition telefon će biti promovisan kroz sveobuhvatnu marketinšku kampanju koja obuhvata emitovanja i online oglašavanje, odnose sa javnošću i podršku putem Discovery internet stranice i društvenih mreža.

Izvor: Huawei

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,