Huawei i pametna kancelarija budućnosti

Huawei je na MWC 2022 predstavio koncept Super Device, a u pitanju je rešenje koje poboljšava povezanost različitih uređaja ove kompanije i služi za kancelarije budućnosti.

PCPress.rs Image

Pametni uređaji više nisu ništa novo, pa je sve više onih koji teže ekosistemima koji su sastavljeni od različitih mašina. Huawei donosi saradnju uređaja koja nudi tu mogućnost, a pored toga zatvara jaz između Windows operativnog sistema i mobilnih platformi.

PCPress.rs Image

Većina korisnika i dalje ne razume kako povezivanje uređaja funkcioniše, pa se tako laptop na prime koristi za posao, a pametni telefon uglavnom za komunikaciju i zabavu. Ako bi se ovi uređaji povezali, život bi bio daleko lakši. Huawei je još 2018. godine predstavio funkciju OneHop, koja jednim dodirom podatke sa pametnog telefona prenosi na računar. Više od dve godine kasnije sistem još napreduje, pa su sada tu opcije poput drag and drop.

Super Device je predstavljen 2021. u sklopu Smart Office sistema, te kompatibilnim uređajima omogućava da rade kao jedan. Dostupan je na svim Huawei računarima i omogućava jednostavno prebacivanje dokumenata s pametnih telefona, što je na primer zgodno za prezentacije.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Revolucionarne Huawei slušalice stižu uskoro na srpsko tržište
SBB

Tagovi: , , , , ,