ERP 2024

Huawei P20 Pro kao “najbolje obojen” model 2018.

Baš kada se pomislilo da se sve saznalo o novim modelima kompanije HuaweiP20, 20 Lite i P20 Pro – pojavile su se nove fotografije, te otkrile još jednu zanimljivu informaciju.

PCPress.rs Image

Naime, na fotografijama mogu da se vide boje u kojima će se pojaviti novi modeli, te su neke od njih poprilično iznenađenje. Tako P20 ima postepene promene, te mešanje boja – takozvani gradijent, što predstavlja veliko osveženje, budući da telefoni obično dolaze u crnoj ili beloj, srebrnoj ili sivoj, te drugim bojama iz uobičajene palete.

PCPress.rs Image

Kompanije koje žele da unesu neku očiglednu promenu obično posegnu za vibrantnim bojama, te se čini da će P20 Pro nijanse ružičaste i plave predstavljati jedan od zanimljivijih momenata kada je obojenost telefona u pitanju. Nove fotografije prikazuju i zanimljive nijanse za P20 i P20 Lite, te izgleda da i ova dva modela dolaze sa delimičnim mešanjem boja. P20 i P20 Pro dolaze i u uobičajenim nijansama crne i plave, dok će P20 Lite pored  „normalne“ crne imati i zanimljivu nijansu plave boje.

Pročitajte i:  Američki zakonodavci ljuti nakon što je Huawei predstavio laptop sa novim Intel AI čipom

PCPress.rs Image

Huawei bi trebalo da nove modele predstavi do kraja marta, najverovatnije na događaju koji kompanija organizuje 27. marta, te će serija P20 doći kao naslednik prethodne P10, a pojaviće se samo mesec dana nakon modela Mate 10 Pro.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,