Top50 2023

IBM Systems Technology Truck stigao u Beograd

Demo centar na točkovima – IBM Systems Technology Truck koji obilazi gradove Evrope, došao je u Beograd. Kamion dugačak 16 metara biće postavljen ispred poslovnog centra Ušće od 08. do 11. aprila.

Closed frront viewOvo je drugi put da kompanija IBM u Srbiji prezentuje IBM Systems Technology Truck, kako bi korisnicima, partnerima i medijima predstavila svoj portfolio i studije slučaja, a ovoga puta kamion sadrži najnovija rešenja kompanije IBM iz hardverskog portfolija kao i IBM-ova softverska rešenja koja mogu omogućiti korisnicima najveću moguću prednost u poslovanju.

Osim postojećim klijentima i partnerima kompanije IBM, ovaj demo centar na točkovima je namenjen medijima, studentima i svima onima koji su zainteresovani za tehnologiju i njen napredak. Kamion IBM Systems Technology Truck ima sve uslove za audio-konferenciju i klimatizovan prostor i može da ugosti grupe za prezentacije, demonstracije i obrazovne IT izložbe.

„Demo centar na točkovima – IBM Systems Technology Truck jeste najbolji način da na licu mesta pokažemo korisnicima kako naša rešenja izgledaju uživo. Drago nam je da je Beograd jedna od lokacija koje je kamion obišao na svom putovanju kroz Evropu i da će naši korisnici imati prilike da se na ovaj način upoznaju sa delom IBM-ovog hardverskog i softverskog portfolija“, rekao je Željko Vujinović, direktor kompanije IBM za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Wipro i IBM inoviraju na polju AI
SBB

Tagovi: ,