BIZIT plus

Igrajte ovu sjajnu igru s mačkama

Ako želite da postanete mačka koja živi u gradu mačaka, Cattails: Wildwood Story je igra za vas. Sve počinje kad kreirate svoj mačji avatar i zaputite se u divljinu u potrazi za novim naseljem za svoju koloniju.

PCPress.rs Image

Dom možete da izgradite bilo gde – mačke mogu da se nasele na peščanoj plaži, u šumi ili u vulkanskom grotlu. Kad izabere lokaciju igrač može da je menja i prilagođava svojim željama. Usput mora da bude oprezan, jer njegove mačke nisu same – uljezi mogu da ih dožive kao laku metu, pa je odbrana neophodna. Važno je i da se zapamti da mačke ne smeju da budu gladne, a glad se smiruje lovom i uzgojem useva.

Što se grad više razvija, to je potrebno više podrške i pomoći. Igrač može da privlači nove mačje regrute, a tako što će im ponuditi resurse u zamenu za lojalnost. Svaka nova mačka menja dinamiku kolonije. Isto radi i ljubav – mačji stanovnici mogu da pronađu partnere u šumi i da s njima dobiju mačiće. Bilo koja mačka može da se zaljubi i zasnuje porodicu, a ljubav ne bira – čak i neprijatelj može da postane privlačan.

Pročitajte i:  Epic poklanja ovu uzbudljivu igru

Cattails: Wildwood Story ima odlične ocene na platformi Steam, a može da se kupi za 19,50 evra.

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *