Interaktivni Super Mario Lego paketi stižu u avgustu

Nakon što su Lego i Nintendo u martu najavili da rade na interaktivnim Super Mario setovima, mnogi su poželeli da saznaju više detalja. Kompanije su sada objavile kako će interaktivna igra funkcionisati u analognom svetu, te da paketi stižu već 1. avgusta.

PCPress.rs Image

Lego inspirisan Nintendo legendom

Osnovni set poneo je ime Adventures, i moći će da se nabavi za 59,99 dolara. Pored drugih elemenata paket donosi i Super Mario figuru sa Bluetooth konekcijom, koja može da se poveže sa pametnim telefonom, a na mestima koja su predviđena za oči, usta i stomak, ima LED svetla koja služe da se prikažu reakcije tokom igranja. Tu su i implementirani zvučnici za zvučne efekte, kao i senzori koji detektuju boje i pokrete, te omogućavaju interakciju sa drugim elementima.

PCPress.rs Image

Osnovni paket igračima dozvoljava da kreiraju nivoe, a tu je i Lego Super Mario aplikacija preko koje se prate rezultati. Pored osnovnog tu su i dva seta sa ekspanzijama koji donose nove elemente i likove. Prvi je Piranha Plant Power Slide Expansion Set, i košta 29,99 dolara, a drugi je Castle Boss Battle Expansion Set, koji je nešto veći i košta čak 99, 99 dolara.

Pročitajte i:  Lego objavio prvi ikada Zelda set kockica

Zainteresovani već mogu da naruče svoje setove.

Izvor: The Verge

Facebook komentari: