Top50 Glas publike

IP WAY na Gemax Open 2010 turniru

IPWay-Gemax Tradicionalni Gemax Open Challenger – internacionalni teniski turnir održaće se od 15. – 21. februara 2010.godine u Beogradu.

Gemax Open 2010, jedan od petnaest čelindžera iz Tretorn Serie +, biće odigran na terenima TK Gemax u periodu od 15. do 21. februara, za nagradni fond od 125.000 dolara.

IP WAY, distributer profesionalne IP video nadzor opreme i ove godine organizovao je kompletno tehničko obezbeđenje Gemax Open Challenger-a i pratećih sportskih dešavanja.

Live streaming uz pomoć Axis mrežnih IP kamera

Za sve ljubitelje dobrog tenisa, kompanija IP WAY je uz Axis Q1755 IP kamere, Netavis softvera za video menadžment i Neteye mrežnih video snimača doprinela obezbeđenju i pomogla direktan prenos mečeva.

IP WAY d.o.o. sa velikim zadovoljstvom učestvuje u pokroviteljskom pulu sponzora teniskog turnira GemaxOpen 2010 , gde će na sebi svojstven način pomoći i unaprediti organizaciju istog.

IP WAY je obezbedio Axis Q1755 HDTV mrežne kamere, uz pomoć kojih će biti omogućen direktan prenos mečeva i pratećih dešavanja turnira putem interneta.

Pročitajte i:  Novi 304. broj magazina PC Press na kioscima i u digitalnoj čitaonici!

Na ovaj način, svi korisnici stalnog pristupa Internetu kao što su ADSL, kablovski ili bežični Internet imaće zadovoljavajući kvalitet slike. Minimalna brzina internet konekcije je 512 Kb/s.

IP Way

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,