IP WAY na Gemax Open 2010 turniru

IPWay-Gemax Tradicionalni Gemax Open Challenger – internacionalni teniski turnir održaće se od 15. – 21. februara 2010.godine u Beogradu.

Gemax Open 2010, jedan od petnaest čelindžera iz Tretorn Serie +, biće odigran na terenima TK Gemax u periodu od 15. do 21. februara, za nagradni fond od 125.000 dolara.

IP WAY, distributer profesionalne IP video nadzor opreme i ove godine organizovao je kompletno tehničko obezbeđenje Gemax Open Challenger-a i pratećih sportskih dešavanja.

Live streaming uz pomoć Axis mrežnih IP kamera

Za sve ljubitelje dobrog tenisa, kompanija IP WAY je uz Axis Q1755 IP kamere, Netavis softvera za video menadžment i Neteye mrežnih video snimača doprinela obezbeđenju i pomogla direktan prenos mečeva.

IP WAY d.o.o. sa velikim zadovoljstvom učestvuje u pokroviteljskom pulu sponzora teniskog turnira GemaxOpen 2010 , gde će na sebi svojstven način pomoći i unaprediti organizaciju istog.

IP WAY je obezbedio Axis Q1755 HDTV mrežne kamere, uz pomoć kojih će biti omogućen direktan prenos mečeva i pratećih dešavanja turnira putem interneta.

Pročitajte i:  PC Press video: DMS - Ekološki autoput za dokumenta, Nenad Solujić, Docloop

Na ovaj način, svi korisnici stalnog pristupa Internetu kao što su ADSL, kablovski ili bežični Internet imaće zadovoljavajući kvalitet slike. Minimalna brzina internet konekcije je 512 Kb/s.

IP Way

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,