IP WAY na sajmu zaštite imovine, lica i poslovanja

ip_way_-_bezicna_ip_kamera_thumb U periodu od 15. do 18. septembra, na Beogradskom sajmu će se održati međunarodni sajam zaštite imovine, lica i poslovanja – iSEC 2010. U hali 3, na štandu 3008, kompanija IP WAY promovisaće kompletna rešenja u domenu IP video nadzora i kontrole pristupa, sa fokusom na već instalirane i funkcionalne solucije većih razmera, poput solucija za video nadzor gradova. Kompletna rešenja za privredu, industriju ili državnu upravu, kao i već implementirane solucije sa više od 1.000 IP kamera u sistemu, predstavljaju jedinstveno iskustvo koje će IP WAY podeliti sa svim posetiocima sajma.

HDTV kvalitet slike, kao jedna od novih funkcija mrežnih IP video kamera, sada je dostupan u svim serijama Axis mrežnih kamera, čime je uz izraženu cenovnu pristupačnost označen početak HDTV ere u video nadzor industriji. Video nadzor u javnom saobracaju i video nadzor rezidencijalnih objekata u smislu korisničke usluge, predstavljaju dolazeće trendove o kojima će se zainteresovani posetioci detaljnije moći informisati na štandu kompanije IP WAY.

IP WAY je vodeći distributer profesionalne IP video nadzor opreme u zemlji i regionu. Zastupništvom svetski priznatih brendova poput: AXIS, AIMETIS, NETAVIS, NETEYE, IQinVISION, PAXTON ACCESS, BELLON, IP WAY obezbeđuje profesionalna rešenja prilikom projektovanja i implementacije IP sigurnosnih sistema.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 serija: siguran put do savršenog snimka

www.ipway.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,