Još jedna besplatna igra: Epic Games poklanja Astro Duel 2

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta je to Astro Duel 2. Zainteresovani mogu besplatno da je preuzmu sve do 14. marta, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Astro Duel 2 je naučno-fantastična igra  s borbenim okršajima. Sveža je (izašla 7. marta za PC i Switch) i napravljena za više igrača, što znači da povezuje s drugima. Istina je da se svi odmah upuštaju u borbu, pa ratuju jedni s drugima, ali i protiv čudovišta i vanzemaljaca.

Pikselizovana estetika podseća na neke stare igre, a tu su i jarke boje koje gode oku. Oni koji su je isprobali pre nego što je izašla kažu da igra pruža ono što obećava, a najveći problem je što se sve sazna za par sati igranja. To ne znači da ne može da se igra i posle toga, ali bi još svemirskih brodova i nivoa doprinelo osećaju zadovoljstva.

Ljubitelji svemirskih brodova, ali i oni koji vole borbe, će se sigurno obradovati, a odlične ocene obećavaju fino iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa je igra besplatna – Astro Duel 2 inače košta oko 18 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Epic Games pokreće prodavnicu na iOS i Androidu ove godine
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *