BIZIT plus

Kad A4 štampa postane tesna

Kancelarijski štampači za mala i srednja preduzeća oduvek su bili predmet oštrih diskusija. Kupiti jedan ovakav uređaj bez detaljne analize poslovanja može da rezultujem preplaćenom moćnom mašinom koja stoji “u leru” polovinu svog vremena ili pristupačnim modelom koji ne izlazi na kraj sa ozbiljnim zahtevima korisnika.

PCPress.rs Image

Ukoliko tražite kompaktno feksibilno rešenje, a ne želite da potrošite previše novca C800 serija OKI kolor A3 štampača možda predstavlja rešenje koje odgovara svima. Među modelima C800 serije možete pronaći rešenja koja obuhvataju fleksibilne budžetski orijentisane modele poput OKI C823, modele namenjene za brzu štampu velikog obima, sa tonerom velikog kapaciteta kao što je C833 ili C843, brzi model namenjen velikom broju korisnika sa visokim kvalitetom štampe i rezolucijom od 1200×1200 dpi.

Ukoliko pak želite multifunkcionalne verzije, sa podrškom za duplex štampu, skeniranje i slanje faksova, pandan je OKI MC800 serija koja u kompaktnim kućištima nudi kvalitetnu A3 štampu idealnu kako za manje grupe do 25 (MC853) i preko 30 korisnika (MC873).

Obe serije uređaja su na akciji tokom maja meseca, sa 35% sniženom cenom, a više informacija možete pronaći na sajtu kompanije Original.

Facebook komentari: