Kako preuzeti YouTube videozapise na iPhone: Vodič korak po korak

Iako nije tajna da na YouTube-u postoji beskrajan broj stvari koje možete gledati, ponekad loš prijem može izazvati neželjene prekide, kvareći celo iskustvo. 

PCPress.rs Image

Sačuvajte omiljene videe na svoj iPhone

S obzirom na stalno rastuću biblioteku videa dostupnih na popularnoj platformi, ne može se poreći da mogućnost da omiljene sadržaje nekoga čuvate na svom telefonu i pristupate im bez internet konekcije otvara vrata raznim mogućnostima. Preuzimanjem, možete osigurati da se videozapisi koje ne želite izgubiti čuvaju za trenutno, nesmetano gledanje. Bilo da želite osigurati dovoljno opcija za zabavu bez interneta tokom dugog dana negde daleko ili jednostavno želite sačuvati neke smešne klipove da ih pokažete prijateljima kasnije, preuzimanje videozapisa sa YouTube-a na iPhone može unaprediti korisničko iskustvo, posebno na područjima sa ograničenom ili nikakvom internet konekcijom, a takođe omogućava korisnicima nesmetan pristup onome što vole, bilo da je u pitanju zabava, obrazovanje ili lični ciljevi.

Besplatna verzija YouTube-a je neizostavna za mnoge, ali oni koji se pretplate na YouTube Premium ne samo da mogu gledati sadržaj bez reklama u vrhunskom kvalitetu, već imaju i opciju preuzimanja videozapisa na svoj iPhoneAko već imate nalog, proces preuzimanja videozapisa na iPhone je prilično jednostavan. Nakon što obezbedite pretplatu, idite na YouTube aplikaciju i prijavite se na Premium nalog. Pronađite i otvorite videozapise na YouTube-u koje želite preuzeti. Ako se videozapisi mogu preuzeti, korisnici će videti dugme “Download” ispod videa. Izaberite željenu rezoluciju za preuzimanje. Maksimalna dostupna kvaliteta je 1080p. Video će tada početi sa preuzimanjem.

Pročitajte i:  Novi iPad odbacuje fizičke SIM kartice 

Korišćenje ovog metoda je fantastična opcija iz više razloga, uključujući činjenicu da je potpuno legalno i poštuje autorska prava mnogih talentovanih kreatora popularne platforme. Korisnici mogu čuvati bilo koji klip ili snimak koji žele sačuvati za kasnije direktno unutar YouTube aplikacije, obezbeđujući jednostavno i integrisano iskustvo. Nakon što se prate ovi koraci, upravljanje i pristupanje njima je lakše nego ikada. Ova praktičnost i prilagodljivost čine YouTube Premium odličnim izborom za korisnike iPhone-a koji žele da imaju više kontrole nad svojim omiljenim videozapisima.

Kako preuzeti YouTube videozapise na iPhone pomoću aplikacije Documents

Postoje i druge aplikacije koje treba razmotriti kada tražite način za preuzimanje videozapisa sa YouTube-a na iPhone. Početna faza pri korišćenju ovog pristupa uključuje odabir pravilne aplikacije ili usluge. S obzirom na veliki broj opcija dostupnih u App Store-u i na internetu, važno je odabrati alat koji ne samo da nudi lakoću korišćenja, već održava i kvalitet videa. Jedan od traženijih izbora je aplikacija Documents koju je kreirala kompanija Readdle Technologies, i nije teško shvatiti kako je koristiti, što rezultira glatkim iskustvom preuzimanja.

Pročitajte i:  Apple čipovi imaju hardverski propust mogućeg curenja podataka

Pretražite i preuzmite aplikaciju Documents sa App Store-a. Pratite korake instalacije i dodirnite ikonu Browser u donjem levom uglu. Pronađite YouTube prečicu na sledećoj stranici. Ako ne možete da je vidite, koristite browser da je pronađete. Potražite video koji želite preuzeti, zatim ga pustite. Koristeći dugme Share, kopirajte URL videozapisa. Pokrenite browser i posetite sajt YTLoad. Nalepite URL i pritisnite opciju preuzimanja. Video se zatim može pronaći u folderu za preuzimanje. Obavezno pritisnite dugme za reprodukciju da ga pokrenete lokalno.

Otkako se pojavila, besplatna aplikacija za upravljanje fajlovima i VPN ima preko 100 miliona preuzimanja i drži prilično impresivnu ocenu podržanu nekim čvrstim recenzijama, čineći je solidnim izborom kada želite pronaći načine za preuzimanje videozapisa na iPhone sa YouTube-a.

Budite oprezni prilikom biranja drugih načina preuzimanja videozapisa na YouTube-u na iPhone

Nažalost, postoje brojne aplikacije koje možda ne prate sigurnosne protokole koje je uspostavio Apple. Ove aplikacije mogu obećavati lako i brzo preuzimanje, ali ponekad mogu predstavljati pretnje po sigurnost i privatnost korisnika. Iako to nije uvek garantovano, postoji šansa da se integritet ličnih podataka i zdravlje uređaja mogu narušiti ako neko neoprezno odabere zlonamernu ili loše razvijenu aplikaciju.

Pročitajte i:  Apple, Google i Meta prvi na udaru DMA zakona 

Privlačnost besplatnog i lakog pristupa sadržaju sa YouTube-a putem ovih aplikacija često prekriva potencijalne opasnosti. Kvalitet i legalnost ovih rizičnih opcija mogu varirati, pa je mudro da potrošači koji istražuju ove opcije sprovedu temeljno istraživanje i razmatranje pre instaliranja i korišćenja. Osobe treba da izmere praktičnost nezvaničnih metoda preuzimanja naspram mogućih ranjivosti njihove online bezbednosti.

Izvor: Slashgear

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,