BIZIT plus

Kako sakriti fotografije na Instagramu bez brisanja

Na Instagramu možete sakriti fotografije sa svog profila i od svojih pratilaca, zadržavajući ih istovremeno u aplikaciji. 

PCPress.rs Image

Evo vodiča o tome kako sakriti fotografije na Instagramu bez brisanja

Ako želite da zadržite neke od vaših Instagram fotografija privatnim, ali ne želite da ih izbrišete, možete koristiti opciju arhiviranja. Ova opcija vam omogućava da sakrijete fotografije sa svog profila i od svojih pratilaca, bez njihovog uklanjanja iz aplikacije. Takođe ih možete ponovo prikazati ako promenite mišljenje. Ako vam se ova opcija čini zanimljivom i želite da je koristite, evo koraka za arhiviranje i vraćanje fotografija na Instagramu:

Korak 1: Otvorite Instagram aplikaciju i idite na svoju profilnu stranicu.

Korak 2: Dodirnite fotografiju koju želite sakriti i odaberite ikonu sa tri tačke u gornjem desnom uglu.

Korak 3: Izaberite “Archive” iz menija koji se pojavi. Ovo će premestiti fotografiju u skriveni folder kojem samo vi možete pristupiti.

Korak 4: Da biste videli svoje arhivirane fotografije, vratite se na svoju profilnu stranicu i dodirnite ikonu hamburgera u gornjem levom uglu.

Pročitajte i:  Threads aplikacija prestigla je X (ranije poznatu kao Twitter) u brzini preuzimanja na mobilnim uređajima 

Korak 5: Da biste vratili arhiviranu fotografiju, dodirnite je i izaberite “Show on Profile” iz menija koji se pojavi. Ovo će vratiti fotografiju na vašu profilnu stranicu.

Instagram je popularna društvena mrežna aplikacija koja vam omogućava deljenje fotografija, videozapisa, priča i poruka sa prijateljima i pratiteljima. Ali ponekad možda želite malo mira od beskrajnih obaveštenja i poruka koje vam Instagram šalje. Zato Instagram ima funkciju pod nazivom “Quiet Mode” (Režim tišine). Quiet Mode vam omogućava da privremeno isključite obaveštenja na Instagramu, do 12 sati. Takođe možete odabrati vreme i trajanje Quiet Mode-a prema svojim potrebama.

Ukoliko uključite Quiet Mode na Instagramu, to će promeniti status vaše aktivnosti u ikonu meseca, i svako ko vam šalje poruke videće da ste u Quiet Mode-u. Takođe će dobiti automatski odgovor koji kaže da ne dobijate obaveštenja o njihovim porukama. Na ovaj način možete reći svojim prijateljima da vam trenutno treba malo ličnog prostora i izbeći neželjene prekide. 

Izvor: Techlusive

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: