BIZIT plus

Konica Minolta: bizhub PRO C65hc

clip_image002Konica Minolta će na 31. Međunarodnom sajmu grafičke i papirne industrije u hali IV Beogradskog sajma na štandu preduzeća Čugura Print d.o.o. predstaviti novu liniju Printing Production uređaja među kojima će posebno izdvojiti bizhub PRO C65hc – “The colour wizard”
Korišćenjem nove Konica Minolta PRO serije, a posebno uređaja bizhub PRO C65hc u svom poslovanju možete povećati :
profitabilnost – niži troškovi po stranici pri štampanju dokumenta
efikasnost – manje cete potrošiti vremena pri izradi dokumenata
fleksibilnost – velika mogućnost kreativne izrade dokumenata

bizhub PRO serija dizajnirana je da kroz napredne i precizne tehnologije u procesu štampanja (kako u hardveru tako i u softveru) zadovolji zahtevnije potrebe i to: u digitalnim štamparijama, naprednim grafičkim studijima kao i pri izradi kancelarijskog i marketing materijala, a sve to uz znatno niže troškove, uverljive boje i vrhunski kvalitet dokumenata.
Zahvaljujući mogućnostima upravo modela bizhub PRO 65hc sada su i potrebe "kancelarijskih" korisnika za uverljivim i jasnim bojama, kvalitetnijom i bržom kopijom kako u boji tako i crno/beloj, uz neograničene mogućnosti završne obrade dokumenata, u potpunosti zadovoljene.
Brza štampa u boji i superiorni kvalitet ono je što traže profesionalci u oblasti grafičkih umetnosti, bez obzira da li im je potreban uređaj za kreativni rad i probne otiske, ili žele da proizvedu male tiraže ili uzorke svog dizajna za potrebe klijenata.
Zahvaljujući spektru registrovanih tehnologija kompanije Konica Minolta, bizhub PRO 65hc ispunjava zahteve sa posebnim akcentom na kvalitet izlaznog dokumenta u boji.
Sistem bizhub PRO C65hc kombinuje veliku brzinu štampanja u boji, impresivnu fleksibilnost medija, sjajan kvalitet izlaznog otiska, sa trajnošću i pouzdanošću. Obezbeđujući korisniku održive i razumljive troškove održavanja, Konica Minolta visokobrzinski sistem za produkcionu štampu u boji garantuje konkurentnost, dok – u pogledu ekonomičnosti – predstavlja praktično rešenje za štampanje radnim okruženjima koja posluju u limitiranim budžetskim okvirima, ali imaju potrebu za savršenim, visokokvalitetnim rezultatima produkcije.
Sistem bizhub PRO C65hc je bogato opremljen da bi osigurao najviše nivoe produktivnosti, te da bi sveo na minimum ručne intervencije i prekide procesa produkcije. Ono što ovaj uređaj izdvaja od svih ostalih uređaja u klasi Production Printinga jeste Simitri High Chroma toner kao revolucionarna tehnologija koja daje otisak na papiru indentičan kao otisak na monitoru Vašeg računara jer omogućava da ono šta gledate to i oštampate..Nagradu za brilijantni kolor otisak uređaj je dobio i od European Digital Press Association (EDP) kao dokaz savršenog otiska.
Spektar karakteristika i funkcija povećava korisničku pogodnost i omogućuje efikasno procesiranje poslova.
Prednosti za korisnika:
• direktna mrežna komunikacija sa uređajem s radnog mesta
• odličan kvalitet otiska zahvaljujući novoj revolucionarnoj tehnologiji High Chroma.
• pozivanje često korišćenih dokumenata memorisanih na HDD uređaje direktno s radne stanice čime se štedi vreme i prostor
• drag-and-drop štampanje
• neograničene mogućnosti završne obrade dokumenata kao što su: vizit kartice, pozivnice, prospekti, brošure, izveštaji…
• razna presavijanja, bookleti, heftanje, bušenje rupa
• Plug ‘n’ Print
• maksimalna sigurnosna zaštita podataka
• minimalni zahtevi administratora
• mogućnost povezivanja CSRC uređajem sa Konica Minolta servisnom podrškom – automatsko prijavljivanje potrebe za tonerom, papirom, servisnom intervencijom – javljanje kodiranih poruka u servisni centar

Izvor: Konica Minolta poslovna rešenja SE d.o.o.

Press kontakt: Gordana Lugonja – gordana.lugonja@konicaminolta.co.rs

Facebook komentari: