Kupovina udžbenika online?

Moguće uz eKupi prodavnicu!

Početak je školske godine i svaki roditelj zna da kupovina odgovarajućih udžbenika zahteva čekanje u redovima i gubitak vremena. Zahvaljujući internet kupovini sve ove teškoće nestaju.

skolske-knjige-online

eKupi.rs prvi u Srbiji nudi elegantno rešenje online kupovine udžbenika – gotov popis udžbenika, odlične cene školskog pribora i dodatne popuste, plaćanje na rate bez kamate i dostavu na kućni prag u roku 2 do 3 dana.

Samo odaberite školu i razred i popis udžbenika je spreman. Kupovina je automatizovana – što znači da je popis udžbenika zavisno od programa već pripremljen, a potrebno je samo sa popisa odabrati sve ili samo one udžbenike koji Vam trebaju.

Odlična opcija za sve roditelje školaraca!

Pored udžbenika, eKupi u ponudi ima torbe, rančeve, kompletan školski pribor. Vašem školaracu sigurno treba novi računar, radni sto,  mobilni telefon, laptop?  Sve na jednom mestu, dostupno na klik, što pripremu za školsku godinu čini jednostavnijom i bržom.

Plaćanje je 100% sigurno i to na žiro račun eKupi, pouzećem ili na rate bez kamate:

– čekovima do 12 rata
– Diners karticom do 6 rata
– MasterCard karticom UniCredit banke na 3, 6 ili 12 rata,

Ukoliko narudžbina pređe 15.000 rsd dostava je potpuno besplatna.

Naravno, za naše čitaoce smo pripremili i iznenađenje. Dodatna pogodnost za PC Press porodicu je besplatna dostava za narudžbine iznad 3.500 rsd do 31.8.2014. Pogodnost iskoristite kod naručivanja, na koraku odabira načina plaćanja. U polje za unos koda upišete kod pcdostava i pritisnite “Primeni kod”.

Posetite www.ekupi.rs i uživajte u kupovini iz fotelje.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , ,

One thought on “Kupovina udžbenika online?

  • 19. 08. 2014. at 11:41
    Permalink

    Korisno,verovatno cu kupiti,super ideja!;D

Comments are closed.