PC Press Studio

Lansiran Samsung GALAXY S III

GALAXY S III Product Image (3) Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, predstavila je treću generaciju linije GALAXY S – model GALAXY S III. Dizajniran po meri čoveka, a inspirisan prirodom, model GALAXY S III jeste telefon koji vam prepoznaje glas, razume vaše namere i dopušta vam da sa drugima odmah i lako podelite trenutak.

Ovaj elegantni i inovativni smart telefon poseduje poboljšanu inteligenciju što olakšava svakodnevni život. Sa modelom Samsung GALAXY S III možete da pregledate sadržaje kao nikada ranije, na HD Super AMOLED displeju uređaja od 4.8 inča. Kamera od 8 MP i sekundarna prednja kamera od 1,9 MP nude korisnicima čitav splet inteligentnih funkcija, kao i opcije koje su povezane sa prepoznavanjem lica, što omogućava da svaki trenutak bude odmah i lako ovekovečen. Samsung GALAXY S III pokreće platforma Android 4.0, Ice Cream Sandwich, koja je mnogo praktičnija i uz poboljšane mogućnosti korišćenja olakšava život. Opremljen intuitivnom tehnologijom, GALAXY S III nudi jedinstveno personalizovano mobilno iskustvo koje ne pristaje ni na kakve kompromise.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 serija - Početak nove ere mobilne veštačke inteligencije

„Modelom GALAXY S III, Samsung je maksimalno uvećao prednosti za potrošače jer je napravio spoj superiornog hardvera sa većim mogućnostima korišćenja u jednom smart telefonu“, izjavio je Dž. K. Šin, predsednik i direktor poslovne jedinice za IT & mobilne komunikacije u kompaniji Samsung. „Dizajnom koji istovremeno omogućava ovom modelu da bude inteligentan bez imalo napora i intuitivno jednostavan, kreatori modela GALAXY S III su uzeli u obzir ljudske potrebe i sposobnosti. Ono zbog čega sam najviše ponosan jeste to što ovaj model pruža jedno od najbesprekornijih i najprirodnijih mobilnih iskustava u čijem se centru nalazi čovek, što otvara nove horizonte koji vam omogućavaju izuzetan život.“

Izvor: Samsung

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,