Računari i Galaksija

Lara Croft stiže u Fortnite

Fortnite-ova nova sezona, nazvana „Primal“, kreće sa oružjem starih škola i novim likovima koji se mogu igrati, uključujući Laru Croft.

PCPress.rs Image

Nestanak svih modernih tehnologija

U novoj sezoni ćete biti ubačeni u izmenjeni pejzaž koji u svom središtu sadrži toranj, u kome se nalazi nulta tačka. Tokom finala prošle sezone, kugla je emitovala misteriozni puls koji je ostrvo pretvorio u primitivnu divljinu u kojoj su živele opake životinje i poslušan plen, od žestokih vukova do pitomih pilića.

Kataklizma je takođe dovela do nestanka svih modernih tehnologija, zamenjene tradicionalnijom vatrenom moći, uključujući pištolje, puške i lukove. Zajedno sa divljim životinjama koje se mogu loviti, ovo se uklapa u novu mehaniku zanatske radnje koja vam omogućava da napravite improvizovani arsenal luka i drugog oružja koristeći otpad.

Kao i obično, postoje novi ukršteni likovi, uključujući stručnjaka za preživljavanje Laru Croft i brazilsku fudbalsku zvezdu Neimara. Ipak ćemo morati da sačekamo i vidimo da li Primal može da parira ekstravaganci koja je bila vezana za 5. sezonu. Oni koji kupe Battle Pass takođe će dobiti gomilu novih skinova i kozmetičkih predmeta.

Pročitajte i:  Fortnite - dve nove Lego igre 

Izvor: Engadget

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: