Lexmark E260dn – štampač za mrežno okruženje

Lexmark E260DNIako su kolor laserski štampači poželjni i u vrlo povoljnom cenovnom opsegu, monohromatski su i dalje nezaobilazni i traženi, naročito u preduzećima i na svim mestima gde se štampa velika količina dokumenata.

Zbog ugrađenog mrežnog priključka, Lexmark E260dn formata A4 je dobar izbor za bilo koje mrežno okruženje, naročito za manja preduzeća. Osnovna memorija mu je 32 MB, ali se ona može nadograditi na maksimalno 160 MB. Dobija se sa ulaznom kasetom za 250 listova, ali se može kupiti i dodatana, kapaciteta 550 listova. Na prednjoj fornjoj strani su tasteri za osnovne funkcije i za podešavanja, a na zadnjoj strani su paralelni, USB 2.0 i Fast Ethernet priključak.

Rezolucija štampe je 1200 dpi pri brzini 33 strane u minuti. Sa jednim tonerom može odštampati 3500 strana, a mogućnost dvostrane štampe omogućava uštedu papira. Preporučena mesečna količina je 2500 strana.

Brzina i kvalitet štampanja variraju od režima i vrste dokumenta, i oni su najprimetniji prilikom štampanja grafički zahtevnih dokumenata kao što su fotografije i crteži. Bez obzira na to, tekst je uvek čitljiv i zadovoljavajućeg kvaliteta, pa se eksperimentisanjem može odabrati koji režim će zadovoljiti sve parametre a pritom dodatno uštedeti toner.

www.dl.rs/gdekupiti

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,