Lexmark MS310DN – kvalitetno štampanje u mreži

Lexmark-MS310n

Kompanija Lexmark odavno je na našem tržištu i uvek je imala bogat izbor uređaja i proizvoda za sve tipove korisnika. Pored toga što su njihovi štampači imali tehnološka rešenja koja su ih izdvajala od sličnih modela drugih proizvođača, oni su ujedno nudili i najpovoljnije cene štamapnja. Zato su njihovi štampači uvek bili popularni u poslovnim okruženjima, kao i za kućne potrebe. Lexmark je nedavno predstavio novu seriju monohromatskih laserskih štampača, a ovaj put ćemo predstaviti prvi iz te serije

Dizajn modela MS310dn je elegantan i ne odstupa mnogo od prethodnih Lexmarkovih rešenja. Kućište je od kvalitetne plastike a jednostavni kontrolni panel omogućava praćenje stanja papira i raspoloživost tonera, kao i podešavanje osnovnih postavki.

Model MS310dn ima brz prenosni mehanizam i moćan sistem za nanos tonera. To znači da može odštampati 35 otiska u minutu (u režimu Draft), a prvi otisak izbacuje za 6,5 sekudi, što ga čini jednim od najbržih u toj klasi štampača. Što se tiče kvaliteta štampe, on je na visokom nivou što su potvrdili i testovi Altona Micro za testiranje štampača. Sve nijanse sive su besprekorno reprodukovane, dok je detaljnost dobra čak i u osnovnim rezolucijama. Maksimalna rezolucija koju postiže MS310dn je 1200×1200 piksela i tada postiže najbolji kvalitet otiska, ali i troši i najviše tonera. Ugrađeni duplex modul omogućava brži rad i uštedu papira, što je u skladu sa ekološkom politikom kompanije.

Štampač ima mrežni adapter pa je pogodan za manje kancelarije, a ima i dvojezgarni procesor na 800MHz i 128MB radne memorije, pa će i rad biti brži i komforniji. Kapacitet ulazno/izlaznih fioka je 300/150, ali se može povećati ugradnjom dodtnih fioka koje dodatno mogu primiti 250 ili 550 listova.

www.dl.rs/gdekupiti

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,