LG: Štampajte fotke sa mobilnog telefona

LG Electronics (LG) predstavio je smart mobilni štampač, Pocket Photo PD221, prenosivi uređaj koji omogućava štampanje fotografija sa smart telefona. Pocket Photo

LG Pocket Photo pruža mogućnost štampanja visokog kvaliteta uz opciju bežičnog povezivanja sa smart telefonom. Pored toga, Pocket Photo aplikacija za Android uređaje omogućava korisnicima da brzo obrađuju fotografije, kao i da unesu QR kodove, preko kojih se fotografije direktno postavljaju na društvene mreže.

LG Pocket Photo je jedan od najmanjih i najlakših prenosivih štampača na tržištu, a pored skoro neosetne težine od 215 grama, njegove dimenzije su svega 72 x 120 x 24 mm, tako da može da stane na dlan ruke. Dizajniran tako da pruži maksimalnu prenosivost i upotrebljivost, LG Pocket Photo izrađuje fotografije u dimenzijama od 5,1 x 7,6 cm (2 x 3 inča).

„Smart mobilni štampač kompanije LG Electronics čini izradu fotografija sa vašeg telefona neverovatno lakom i zaista zabavnom“, izjavio je Jin-yong Kim, viši potpredsednik u kompaniji LG Home Entertainment. „Na kraju krajeva, digitalnu fotografiju ne možete da okačite na zid u dnevnoj sobi ili kancelariji.”

Pročitajte i:  Uzbudljiva Xiaomi ponuda za sve ljubitelje tehnologije

Pocket Photo aplikacija, koja se slobodno skida sa Google Play servisa, omogućava obradu slika direktno s telefona i čini je veoma lakom i zabavnom. Aplikacija nudi niz alatki za obradu, a pored njih omogućava i ubacivanje QR kodova na fotografije. QR kodovi se jednostavno mogu očitati uz pomoć bilo koje aplikacije za očitavanje barkodova, i na taj način se direktno postaviti na Facebook, Twitter i ostale društvene mreže.

LG Pocket Photo podržava Bluetooth i NFC (Near Field Communication) protokole, a ZINK® tehnologija štampanja eliminiše potrebu za skupim kartridžima, s obzirom da koristi toplotu kako bi aktivirala boju na specijalnom termalnom papiru. U poređenju s konvencionalnim procesima štampe, ZINK® tehnologija manje razmazuje boje na fotografijama i omogućava da budu očuvane u znatno dužem vremenskom periodu.

Izvor: LG

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , ,