Računari i Galaksija

LG: Vaša poruka na Tajms skveru

U okviru kampanje oko predstavljanja najnovijeg uređaja, zakazanog  za 7. avgust, kompanija LG Electronics je pokrenula akciju „To Me, You Are Perfect“, u kojoj korisnici mogu slati multimedijalne poruke svojim voljenima.

LG_Tajms skver_Foto_02Svi zainteresovani mogu sve do 6. avgusta postavljati fotografije ili video poruke namenjene njihovim voljenim osobama, i to putem putem LG Mobile sajta, Facebook stranice ili YouTube kanala. Najlepše poruku biće prikazane u okviru zakupljenih bilborda na njujorškom Tajms skveru i londonskom Pikadili cirkusu.

Pobednik sa najviše „lajkova“ i pregleda biće nagrađen vaučerom u vrednosti od 5000 američkih dolara, dok će 40 nasumično odabranih učesnika dobiti LG smart telefon iz serije G, a 500 srećnika će biti bogatiji za LG Pocket Photo mobilni štampač.

„Ova akcija je organizovana u znak zahvalnosti prema našim korisnicima, koji oličavaju našu Life is Good filozfiju,“ izjavio je dr Jong-seok Park, predesednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

„Ovim putem smo želeli da pokažemo koliko nam je stalo do mišljenja naših korisnika kada je u pitanju stvaranje novih LG proizvoda. Za nas, upravo su oni savršeni, pogotovo kada je u pitanju pružanje inspiracije za kreaciju i inovaciju.“

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Utisak godine: Skupo, al’ OLED
SBB

Tagovi:

2 thoughts on “LG: Vaša poruka na Tajms skveru

Comments are closed.