PC Press Studio

Mali robotski pauk u igri Diablo 4 zapravo je vrhunski predator koji može samostalno poraziti bossove

Najteži bossovi u igri Diablo 4 imaju novu pretnju, i iznenađujuće, to nije barbarian sa velikim čekićem.

PCPress.rs Image

Pratilac u sezoni 3 je mnogo jači nego što su svi mislili

To je besplatni robotski spider pet za kojeg su svi mislili da je beskoristan pre nego što je Blizzard izbacio hitan patch kako bi mu pomogao da se podigne na viši nivo. Sada melje bossove na kraju igre za milijarde štete, a sutra će biti još jači.

Pre nego što je počela sezona 3, Blizzard je rekao da se pratilac Seneschal skalira jedan prema jedan sa statistikama vašeg lika i da ne može umreti. Ali kada je Season of the Construct počela, Governing and Tuning Stones, koji su mu davali veštine, teško su se levelovali. Igrači su otpisali malog lika kao otpad, sve dok Blizzard značajno nije povećao drop rate za kamenje. Sada, sa veštinama na maksimalnom nivou, igrači pronalaze načine da povećaju štetu dovoljno visoko da mogu farmati bossove umesto vas.

Streamer igre Diablo 4, Rob2628, napravio je robota sposobnog da nanosi štetu u milijardama, kao da je barbarian u prvoj sezoni. Da bi to postigli, on i drugi članovi zajednice morali su da testiraju koje veštine i statistike se prenose na Seneschal. Neke Legendarne moći, poput one koja povećava vašu štetu dok imate barijeru, ne prenose se. Ali druge to čine, i Rob je podelio tabelu sa svim dosadašnjim saznanjima.

Barbariani i čarobnjaci posebno dobro poboljšavaju statistike svog kućnog ljubimca kroz veštine koje čini da se krv i vatra povećavaju. Kamen Uroboros vatre, koji šalje eksplozivne bube, trenutno je jedan od najboljih napada robota jer mogu iznova prolaziti kroz neprijatelje, nanoseći ogromne komade štete koje rastu sa snagom napada vašeg lika i štetom kritičnog udara.

Trenutno su te bube razlog zbog kojeg Seneschal može ubiti Eho Duriela, bossove na nivou 100, za oko tri minuta, kako je prikazano od strane korisnika na Maxroll Discord serveru i istaknuto od strane Diablo streamera Wudijo. I otprilike toliko vremena mu treba da ubije Eho Lilith.

Rob sumnja da će svaki razred imati neki način jačanja svog ljubimca, ali svaki od njih će zahtevati temeljno testiranje. Možda će biti još lakše nakon patcha od 1. februara, koji poboljšava gotovo svaku njegovu veštinu. Firefly će nanositi 10% više štete, a nekoliko drugih veština će biti 30% jače, što će nadamo se dati drugim klasama nešto sa čim mogu raditi.

The Season of the Construct napokon se čini kao sezona Konstrukta koju je Blizzard prvobitno obećao. Dizajner igre sistema Sean White naglasio je u intervjuu za PC Gamer pre lansiranja da će ljubimac biti izuzetno jak. To se činilo netačnim dok ljudi nisu dovoljno vremena uložili da shvate koliko snažni mogu postati svaki od njegovih napada. I dalje ima teškoća da vas prati u tamnici i muči se da očisti pakove neprijatelja, ali solo borba sa bossem koju neke klase čak ni ne mogu obaviti je prilično impresivna. Ako ovaj mali robot ne uništava bossove za par dana, bićemo iznenađeni.

Izvor: Pcgamer

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *