BIZIT plus

MasterCard PayPass – nove platne kartice Komercijalne banke

Komercijalna banka je obogatila svoju ponudu platnih kartica sa dva nova proizvoda, namenjena beskontaktnom plaćanju – Debit MasterCard PayPass i Debit Gold MasterCard PayPass.

mastercard paypass

Obe kartice pripadaju portfoliu debitnih kartica. Ni za jednu od ove dve kartice, izdavanje, korišćenje i članarina se ne naplaćuju, a da biste postali njihov korisnik, dovoljno je da imate otvoren tekući račun i da podnesete pristupnicu za izdavanje, u bilo kojoj ekspozituri Komercijalne banke. Transakcije se obavljaju u veoma kratkom periodu: prinošenje kartice čitaču je sve što je potrebno da bi se obavila kupovina u iznosu do 1.500 dinara. Za veće iznose postupak je isti, samo što je u tom slučaju potrebno uneti i PIN.

PayPass kartice mogu da se koriste za plaćanje na prodajnim mestima opremljenim POS terminalima (beskontaktne i kontaktne transakcije), za podizanje gotovine na bankomatima, kao i za kupovinu na Internetu, telefonsku ili katalošku prodaju.

PayPass platne kartice imaju ugrađeni računarski čip, kao najsavremeniji vid zaštite od neovlašćenog korišćenja. Prilikom beskontaktnog plaćanja, kartica je sve vreme u rukama korisnika, što pruža dodatni osećaj sigurnosti tokom kupovine.

Debit Gold MasterCard PayPass kartica pruža dodatne pogodnosti za svoje korisnike, kao što je korišćenje Biznis kluba na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, i predstavlja ulaznicu u svet MasterCard Elite Srbija programa, koji nudi pogodnosti na 43 premijum lokacije iz oblasti mode i dizajna, ugostiteljstva, putovanja i mnogih drugih.   

mastercardgold paypass

Facebook komentari:

One thought on “MasterCard PayPass – nove platne kartice Komercijalne banke

Comments are closed.