BIZIT plus

Mega velikodušnost

PCPress.rs ImagePoslednjeg dana 2008.godine predstavnici kompanije Megastores Electroniki  i dve maskote – Štekeri Šmekeri, imali su najlepšu ulogu na svetu – ulogu Deda mraza u domu za nezbrinutu decu, Jovan Jovanović Zmaj .

Akcija pod nazivom ‘’ Pokažite veliko srce“prikupila je za kratko vreme dovoljno sredstava za bogate novogodišnje poklone. Njima su  Štekeri Šmekeri obradovali mališane 31.decembra a kompanija Megastores Electroniki je Domu za decu bez roditeljskog staranja ovom prilikom obezbedila i  neophodne aparate iz svog asortimana. U nameri da deci iz doma Jovan Jovanović Zmaj i dalje pomaže, grčka kompanija Megastores Electroniki nastaviće sa akcijom “ Pokažite veliko srce“  pa će u svim objektima kupci i dalje moći da kupe novogodišnje suvenire (šolje, magnete, majice, podmetače za miša ,torbe, upaljače,olovake) i tako učestvuju u prikupljanu novca za donaciju Domu za decu bez roditeljskog staranja.

Vreme potrošnje i velike novogodišnje kupovine je u toku. Praznični dani bi trebalo da budu i prava prilika da se pomisli na one koje će jedan simbolični poklončić mnogo obradovati a možda nemaju od koga da ga dobiju.

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Učestvujte i vi u akciji kupovinom nekog od suvenira u Megastores Electroniki radnjama , u kojima vas očekuje već praznično raspoloženje – specijalne praznične cene.

Čak i malo je dovoljno da nekome ulepšate praznike, jer je vaše malo nekome drugome mnogo…

Izvor: NewMoment, PC Press 

Facebook komentari: