Mesečna pretplata na Microsoft Office 365

Dobro poznata Microsoft Cloud rešenja – Office 365, Azure i Dynamics CRM, koja omogućavaju korišćenje najnovijih verzija aplikacija bez potrebe za dodatnim ulaganjima u infrastrukturu, sada su dostupna i u okviru mesečne pretplate u Srbiji. Ovakav način nabavke je moguć samo kod Microsoft partnera koji imaju status Cloud Solution Provider

extreme-csp-predstavljanje-2

Iz firme Extreme, jednog od Cloud Solution Providera u Srbiji, poručuju da je osim pomenute fleksibilnosti pri nabavci velika prednost ovog programa i podrška od strane odabranog lokalnog partnera. Na ovaj način korisnici dobijaju „jednu tačku kontakta“ za sva svoja pitanja, mogućnost komunikacije na srpskom jeziku, a mogu računati i na brži odziv i terensku podršku ukoliko je ona potrebna.

Prema mišljenju Alana Albulja, direktora firme Extreme, važnost ovog programa se ne ogleda samo u navedenim prednostima koje pruža korisnicima, već i u tome što on predstavlja konkretan pomak ka usvajanju Cloud koncepta na našem tržištu. „O Cloud tehnologijama slušamo već dugo, ali sam koncept nije još uvek sasvim zaživeo kod nas. Pre svega mislim na drugačiji način planiranja nabavke, korišćenja softvera i na iskorišćenje novih mogućnosti koje Cloud pruža u svakodnevnom poslovanju. Ovaj program možda nije veliki, ali je sigurno važan korak u tom pravcu“, kaže g. Albulj.

Pročitajte i:  Uvodnik: Cloud i druge tranzicije

Cloud Solution Provider status označava da partner, prema Microsoft kriterijumima, poseduje kapacitet da pruži kompletnu uslugu kada je Cloud u pitanju – od odabira paketa, preko finansijske transakcije, pa do podrške pri korišćenju. Kriterijumi, pored ostalog, podrazumevaju i broj zaposlenih, njihove kompetencije i odgovarajuću infrastrukturu.

Važna karakteristika ovog programa je i mogućnost partnera da svoja rešenja izgrađena na Microsoft platformama, kao što su Dynamics CRM i SharePoint, ponude kroz sistem mesečne naplate što će doneti značajnu uštedu malim i srednjim preduzećima koja imaju potrebu za softverskim rešenjima poput eKancelarije, eSekretarice, Dokumentarijuma i eLikvidature.

Izvor: Extreme

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,