BIZIT plus

Microsoft Copilot stiže na iOS

Pre nekoliko dana, Microsoft je objavio samostalnu Android aplikaciju za Microsoft Copilot, dajući vam brz način da pristupite AI asistentu. Ispostavilo se da verzije za iOS i iPad nisu mnogo zaostajale, jer su sada dostupne u Apple App Store-u. Baš kao u Copilot-u na desktopu i drugim AI chatbotovima, kao što je ChatGPT, možete da unesete svoje pitanje i sačekate odgovore koje generiše veštačka inteligencija. U slučaju Copilot-a, dobićete odgovore zasnovane na OpenAI-jevom GPT-4, najnovijem velikom jezičkom modelu kompanije. Besplatnu verziju ChatGPT-a, u poređenju, pokreće stariji ChatGPT-3.5, i moraćete da platite za ChatGPT Plus da biste dobili pristup novijem modelu.

PCPress.rs Image

Više od milijardu potencijalnih korisnika

Pored toga, Copilot na iOS-u ima mogućnost da vaše reči pretvori u slike. Tu posebnu funkciju pokreće OpenAI-jev DALL-E 3 AI sistem za pretvaranje teksta u sliku, za koji je kompanija ranije rekla da je „značajno bolji“ u mogućnosti da shvati konačni proizvod koji želite da postignete pomoću tekstualnog odziva koji unesete. DALL-E 3 je takođe dizajniran da bude bolji u prikazivanju elemenata sa kojima su njegovi prethodnici imali problema, kao što su ljudske ruke.

Pročitajte i:  Microsoft otključava Copilot AI unutar Office za preduzeća 

Ovo je samo najnoviji Copilot proizvod koji je Microsoft objavio otkako je rebrendirao Bing Chat. Kompanija je takođe donela Copilot na Windows 10, a zatim i na Windows 11, dajući oko milijardu uređaja – na osnovu korisničkih brojeva platformi – pristup AI chatbotu. Sa ovim uvođenjem za mobilne uređaje, Microsoft još više proširuje Copilot-ov domet, posebno zato što su aplikacije besplatne za korišćenje.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: