Microsoft: kako nabaviti Office 2010

PCPress-Office2010 Na Microsoft TechNet blogu posvećenom paketu Office 2010 jutros su osvanule informacije o novim načinima distribucije probnih i upotrebljivih verzija paketa Office 2010.

Kupcima novih PC računara namenjen je potpuno novi način probnog korišćenja i licenciranja paketa Office kroz Product Key Card licencu koja će se koristiti za preinstalirane verzije Office 2010 paketa. Preinstalirana verzija će se pod veoma povoljnim uslovima ponuditi OEM partnerima koji isporučuju nove PC računare sa preinstaliranim Windows operativnim sistemom. Ova licenca obezbeđuje jednostavno probno korišćenje verzija Office Home & Student 2010, Office Home & Business 2010 ili Office Professional 2010 uz mogućnost nastavka korišćenja ovih verzija za korisnike koji se odluče za neku od ovih opcija licenciranja.

Ako procenite da su vam ove legalne opcije suviše skupe, i dalje ćete moći da koristite Office Starter 2010 koji uključuje Office Word Starter 2010 i Office Excel Starter 2010 – najčešće korišćene aplikacije Office paketa. Ove programe moći ćete da koristite bez ikakvih ograničenja – dostupne su sve mogućnosti učitavanja, editovanja i snimanja dokumenata, uz napomenu da ćete Word i Excel plaćati tako što ćete tokom korišćenja “gledati reklame” koje će Microsoft-u poslužiti kao alternatnativni izvor prihoda umesto prodaje licence.

Pročitajte i:  Nvidia je najvrednija kompanija na svetu 

Za one koji ne nameravaju tako brzo da menjaju računar, Microsoft je pripremio Click-to-Run opciju probe novog Office paketa. Kompanija najavljuje znatno manji i kraći download nove verzije koju možete nesmetano da probate uporedo sa Office verzijom koju već koristite.

Za više informacija posetite adresu www.microsoft.com/office2010

Microsoft

PC Press

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,