Microsoft Office 2013 u prodaji od 29. januara

office365

Microsoft je danas, 29. januara, u Njujorku najavio da počinje prodaja paketa Office 2013. Iako je novi Office još od oktobra raspoloživ MSDN korisnicima i kroz Microsoft-ove partnerske kanale, datum početka zvanične prodaje nije objavljen.

Zanimljiv novitet je verzija zasnovana na pretplati, Office 365 Home Premium. To je verzija koja se instalira na korisnikov računar, ali se umesto jednokratne cene plaća mesečna ili godišnja pretplata. U okviru te pretplate korisnik može da instalira i koristi Office na (do) pet kućnih računara, bilo da su to PC ili Macintosh mašine.

Microsoft je danas u Njujorku najavio svoj novi proizvod – Office 365 Home Premium.

Office 365 Home Premium je cloud servis dizajniran za one koji me se poslovni i privatni život često prepliću, kažu iz Microsofta, a dostupan je u varijantama za PC i Mac. Košta 99,99 dolara za korisnike koji se odluče za godišnju pretplatu ili 8,34 dolara mesečno.

Pored toga, predstavljen je i Office 365 University, koji će koštati 79,99 dolara za četvorogodišnju pretplatu, odnosno 1,67 dolara mesečno, a Office 365 namenjen poslovnom sektoru biće dostupan od 27. februara.

“Današnje lansiranje Office 365 Home Premium izdanja označava naredni korak u Microsoftovoj transformaciji”, rekao je izvršni direktor kompanije Stiv Balmer. “Ovo je mnogo više od samo još jedne verzije Officea. Ovo je Office osmišljen kao cloud servis koji ima sve Office aplikacije koje ljudi poznaju i vole”.

 

Facebook komentari:

Dejan Ristanović

www.dejanristanovic.com

1 thoughts on “Microsoft Office 2013 u prodaji od 29. januara

  • 30. 01. 2013. at 09:50
    Permalink

    jos jedna socijalna mreza, neka hvala

Comments are closed.