Microsoft proglasio Delta Sportovu Studiju Slučaja za DAX 2009 za najbolju

delta-sport1Kompanija Microsoft izabrala je za snimanje filma “Studija Slučaja o implementaciji MS Dynamics AX 2009“ Studiju Slučaja kompanije Delta Sport Grupa – prelazak sa AX 3.0 na Dynamic AX 2009. Studija Delta Sporta pobedila je u konkurenciji velikog broja nominacija iz regiona centralne i istočne Evrope. Film za čiju realizaciju je angažovana renomirana britanska PR agencija Metia, prikazivaće se na svim Microsoft Dynamics konferencijama.
„Ta Studija slučaja još jedan je uspeh kompanije Delta Sport u oblasti informacionih tehnologija koji joj obezbeđuju mesto među velikim kompanijama sveta. Iako su osnovna delatnost kompanije trgovina, maloprodaja i veleprodaja u domenu sportske, modne industrije i HoReCe, smatramo da je izuzetno važno što se u poslovanju velika pažnja posvećuje i praćenju i uvođenju najsavremenijih dostignuća u oblasti  IT” – istakao je IT Manager kompanije Delta Sport, Bojan Jovičić.
Sveobuhvatne karakteristike nove verzije ovog ERP sistema pomažu da se racionalizuje i osavremeni vođenje finansija, odnosi sa klijentima, pružanje usluga, upravljanje ljudskim resursima i lanac nabavke. Microsoft Dynamics AX doprinosi povećanju produktivnosti i efektivnosti  poslovanja.
Izvor: Delta Sport

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Microsoft Photos dobija AI podršku
SBB

Tagovi: , , , ,