BIZIT plus

Microsoft sredio problem s ažuriranjem za Windows 10

Možda ste ovih dana primetili da vaš Windows računar ima problema s ažuriranjem. Iz kompanije Microsoft kažu da se radilo o bezbednosnom ažuriranju i da je problem rešen.

PCPress.rs Image

Na računarima koji su se susreli s ovim problemom se nakon nekog vremena od početka instalacije prikazivao problem. Uprkos tome što je u početku sve teklo po planu, negde na sredini update paket KB5031356 bi omanuo. Problem su u kompaniji primetili u petak, 13. oktobra, nakon što se veći broj korisnika požalio na neuspelo ažuriranje.

PCPress.rs Image

Problem je tokom vikenda rešen, a uskoro bi automatski trebalo da se instalira na sve računare koji su ranije beležili problem. Korisnicima se preporučuje da restartuju svoje uređaje. Oni koji nemaju strpljenja ažuriranje mogu da pokrenu i ručno (uputstvo je na kraju ovog teksta).

Facebook komentari:
Pročitajte i:  LinkedIn uveo gaming sekciju

2 thoughts on “Microsoft sredio problem s ažuriranjem za Windows 10

  • 23. 10. 2023. at 19:35
    Permalink

    Kako ja da dobijem key da aktiviram Win 11? Da se razumemo, imao sam desetku i ja tu ne bih ništa dirao, ali su mi stizali apdejti koji su me na kraju prebacili na Windows 11.I sad imam poruku da sredim to da bih iskoristio sve funkcije sa Windows 11. Molim za pomoć

  • 22. 10. 2023. at 17:05
    Permalink

    Nemogu da se prijavim stalno je blokiran

Comments are closed.