BIZIT plus

Microsoft Teams će vam uskoro omogućiti da kombinujete lični i poslovni nalog

Prebacivanje između ličnih i poslovnih naloga bi uskoro moglo da bude stvar prošlosti zahvaljujući novom ažuriranju usluge.

PCPress.rs Image

Ažuriranje stiže za sve korisnike Teams-a

Platforma za video konferencije uvodi promene koje će omogućiti korisnicima da kombinuju poslovne i lične Teams naloge. Microsoft kaže da će promena omogućiti znatno poboljšanu komunikaciju za korisnike Teams-a širom sveta, čak i otvaranje vrata za lične četove dok su na radnoj mreži. Sa ovim ažuriranjem korisnici Teams-a u vašoj organizaciji moći će da započnu 1:1 ili grupni čet sa korisnicima Teams-a koji koriste svoje lične naloge i obrnuto, primetio je Microsoft u ažuriranom obaveštenju centra za poruke. Ova funkcija je prvi put najavljena u februaru 2021. godine, ali je sada ušla u period uvođenja, što znači da će korisnici uskoro moći da joj pristupe.

Korisnici Teams-a će moći da četuju sa članovima Teams-a koji su van njihove radne mreže, a imaju lični nalog za Teams, dodaje se u zvaničnom unosu Microsoft 365 mape puta za ažuriranje. Ažuriranje stiže za sve korisnike Microsoft Teams na desktop računarima širom sveta, pa ažurirajte svoj program na najnoviju verziju. Pored video mogućnosti, Microsoft Teams je prošle godine dodao i chat bubbles u svoj alat za saradnju na mreži, što znači da korisnici ne bi trebalo da propuste privatne poruke poslate tokom video poziva. Microsoft je takođe dodao ovu funkciju u grupne četove tako da svako može da prati razgovore koji se odvijaju putem teksta, kao i one koji se odvijaju u video pozivu u isto vreme, omogućavajući svima da vide četove poslate tokom sastanka.

Izvor: Techradar

 

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: