BIZIT plus

Modernizujte štampu i uštedite 1000 i više evra

Ukoliko spadate u korisnike koji imaju potrebe za velikim obimom A3 kolor štampe, a vreme je da osvežite i modernizujete svoj print centar, kompanija Konica Minolta je organizovala veoma zanimljivu akciju.

PCPress.rs Image

Naime, akcija podrazumeva veliki popust prilikom kupovine novog Konica Minolta uređaja (C458, C558 ili C658). Da biste mogli da učestvujete u akciji potrebno je da posedujete kolor multifunkcijski A3 uređaj drugog proizvođača koji biste zamenili jednim od navedenih Konica Minolta uređajem. Kako se radi o modelima koji su namenjeni velikom obimu štampe, potrebno je da vaš “stari” uređaj ima mogućnost štampe 40 ili više strana u minutu, ali i da vam je mesečni obim štampe bar 2.500 strana u boji.

PCPress.rs ImageU zavisnosti od modela Konica Minolta uređaja kojim se menja postojeći uređaj korisnika popust može biti i veći od inicijalnog ukoliko se kupovina novog Konica Minolta multifunkcijskog uređaja vrši uz ugovor o održavanju uređaja (“iplus“). Zainteresovani korisnici mogu kontaktirati predstavnike kompanije Konica Minolta za Srbiju – kompaniju Original kako bi se dodatno informisali oko detalja. Takođe, moguće je ugovoriti i besplatnu analizu postojećeg print sistema kako bi se utvrdilo koje rešenje je najbolje za konkretnog korisnika.

Facebook komentari: