BIZIT plus

Motorola g24 power donosi ogromnu bateriju, upečatljiv dizajn i nisku cenu

Motorola g24 power pametni telefon tu je kako bi nam pomogao da maksimalno iskoristimo svaki dan.

PCPress.rs Image

Kreiran sa energetskom efikasnošću na umu, Motorola g24 power donosi bateriju koja traje dva dana, kao i TurboPower 30W punjenje.

Uprkos dugotrajnoj bateriji, Motorola je uspela da kreira tanak uređaj koji poseduje čak i vodoodbojnost.

Motorola g24 power opremljena je baterijom kapaciteta 6.000mAh koja pruža gotovo ceo vikend korišćenja bez potrebe za dodatnim punjenjem. Savršena za letove, festivale ili večernju striming sesiju, baterija koja traje dva dana čini ovaj uređaj pouzdanim partnerom koji će vas verno pratiti u svakoj avanturi u koju se upustite.

Kada dođe trenutak za dodatnu energiju, TurboPower 30W brzo punjenje pružiće vam sate korišćenja nakon svega nekoliko minuta punjenja.

Kada su performanse u pitanju, 2.0GHz procesor sa 8 jezgara isporučuje pouzdaniju konektivnost i sveobuhvatnu zabavu. Kako bi multitasking bio brži i fluidniji, Motorola g24 power dolazi sa dve 8/16GB memorijske konfiguracije uz RAM Boost opciju.

RAM boost dostupan je korisnicima koji žele još veću brzinu u radu jer ova opcija privremeno pretvara internu memoriju u virtuelni RAM. Plus, Motorola g24 power nudi i dve konfiguracije interne memorije (128/256GB), kako bi korisnici na raspolaganju imali više nego dovoljno prostora za omiljene slike, video snimke i multimediju.

Pročitajte i:  MWC 2024: Tri stvari koje su zadivile posetioce

Izrađena iz jednog komada materijala, Motorola g24 power donosi dizajn koji se savršeno uklapa sa kućištem kamere unutar kog je smešten 50MP objektiv sa QuadPixel tehnologijom. Ova kombinacija pruža vibrantnije fotografije, zahvaljujući 4X boljoj osetljivosti na svetlost. Uz Auto Night Vision, slike kreirane u uslovima slabijeg osvetljenja postaju još bolje jer uz pomoć AI tehnologije telefon automatski detektuje ambijentalno osvetljenje i u skladu sa njim modifikuje podešavanja.

Na ovaj način, korisnici mogu da se oslone na preview mod kako bi sa velikim samopouzdanjem pravili odlične fotografije, bez obzira na to koliko svetla imaju na raspolaganju.

Kada poželite da se približite akciji, Macro Vision sočivo otkriva i najsitnije detalje.

Motorola g24 power poseduje i izuzetno svetao 6.56-inčni HD+ displej sa osvežvanjem ekrana od 90Hz za tečno skrolovanje. Kada je telefon u auto modu, ekran će brzinu osvežavanja automatski prilagođavati onome šta radite i potrebi menjati osveženje sa 90Hz na 60Hz, i obrnuto. Na ovaj način, baterija će biti pošteđena nepotrebnog trošenja energije.

PCPress.rs Image

Kako bi igre, filmovi i muzika zvučali još bolje, Motorola g24 power dolazi sa stereo zvučnicima i Dolby Atmos unapređenim audio doživljajem. Sa više dubine, jasnoće i detalja, Dolby Atmos omiljenu zabavu podiže na nov nivo.

Pročitajte i:  Da li je Motorola g24 power idealan budžetni telefon?

Android 14

Motorola g24 power stiže sa Android 14 operativnim sistemom koji pruža nova unapređenja na polju zdravlja, bezbednosti i korisničkog iskustva koja uključuju:

  • Data sharing: pruža informacije o podacima koje aplikacije sakupljaju podatke i dele ih sa drugim licima
  • Unapređenu PIN zaštitu koja sada preporučuje korisnicima da koriste PIN sa 6 karaktera (ili duži) kako bi pojačali bezbednost uređaja
  • Health Connect aplikaciju koja na jednom mestu sakuplja sve podatke o zdravlju iz drugih aplikacija, kako bi svi važni podaci bili dostupni na jednom mestu.
  • Flash Notifications koje pružaju informacije o novim notifikacijama kroz svetlosno obaveštavanje putem kamere ili ekrana

Dostupnost

Motorola g24 power (8/256GB) u Srbiji je dostupna po ceni od 19.990rsd.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *